ЦСКА ще участва в международен турнир по баскетбол на колички

20 Септември 2017 | 01:57
0 коментара
Спорт

ЦСКА ще участва в силен международен турнир по баскетбол на колички. Надпреварата ще се проведе в зала "Христо Борисов" във Варна на 22 и 23 септември (петък и събота). В шестото издание на турнира освен ЦСКА участие ще вземат и организаторите от СКХУ Черно море-Никея, Балкан София, турският Къркларели и гръцкият Аlexander The Great 1994. 

Надпреварата се организира с подкрепата на Община Варна, Българската параолимпийска асоциация и Министерството на младежта и спорта.

Официалното откриване е на 22 септември от 10:15 часа в зала „Христо Борисов". Отборите са разделени в две групи - една с два и една с три тима. ЦСКА е в поток с Аlexander the great 1994 и мачът помежду им ще се играе от 8:30 часа в петък. След двубоя на "армейците" трите отбора от другата група ще играят всеки срещу всеки, за да определят полуфиналистите в турнира. Първите два тима от двете групи ще играят на кръст на полуфиналите в събота, а в същия ден ще се състои и големият финал. Награждаването и закриването на надпреварата са насрочени за 20:00 часа.

БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP