ЦСКА с важна информация за феновете, които ще пътуват към Благоевград

10 Март 2018 | 00:34
0 коментара
Спорт

ЦСКА пусна официално съобщение към феновете, които ще пътуват за мача с Пирин (Благоевград) в неделя. От ръководството апелират привържениците да присъстват по-рано на стадиона, тъй като срещата е определена за рискова от полицията, което води  до засилени мерки и забавяне влизането на ултрасите на стадиона.

Ето какво написаха "червените":
ЦСКА гостува на Пирин в Благоевград в мач от XXV кръг на Първа лига, който ще се играе в неделя (11 март) от 15:00 часа на стадион "Христо Ботев".

Полицията в града определя двубоя като рисков и ще предприеме засилени мерки за сигурност преди, по време на и след мача. Очаква се да бъде въведен пропусквателен режим за всички фенове в радуис 200 метра около стадиона 3 часа преди старта на срещата.

Съветваме червените привърженици да се насочат към стадиона по-рано, да закупят своите билети от двете каси, които ще отворят в 10:00 часа и да заемат местата си не в последния момент, за да няма излишно напрежение в последните минути преди началото на двубоя.

Цената на билетите е 6 лева, а за фенове на ЦСКА са отпуснати 1000 броя, като домакините обещават при по-голям интерес на стадиона да бъдат допуснати всички, които желаят да подкрепят любимия отбор.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP