Чудото от Благоевград и Карабах с неприятна загуба в Лига Европа (ВИДЕО)

23 Август 2019 | 08:11
0 коментара
Спорт

Българският национал Симеон Славчев остана неизползвана резерва за своя Карабах Агдем, който допусна загуба 2:3 навън срещу северноирландския Линфийлд в първи мач от плейофите на Лига Европа. Резултатът все пак дава всички шансове на казахстанците да продължат напред при позитивна развръзка след седмица.За втори пореден мач на своя тим 25-годишният Славчев остава на пейката и не се появява в игра. Част от шампиона на Азербайджан са и двамата кондиционни специллисти от Благоевград Чудомир Чокаров -Чудото и Марио Митов.

Същото му се случи и при победата с 1:0 над Кешла на домашната сцена през уикенда. За последно той игра като титуляр на 13 август при злополучния реванш (0:2) срещу кипърския АПОЕЛ от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.На „Уидзор Парк” в Белфаст срещата тръгна чудесно за Карабах, който откри след само четвърт час игра. Точен беше бранителят Файкал Рерас. Домакините обаче стигнаха до пълен обрат след два късни гола точно преди почивката, като и в двата случая асистент беше Андрю Мичъл. Марк Стафърд изравни в 40-ата минута, а в продължението на първата част Шейн Лейвъри отбеляза да 2:1.21-годишният северноирландец още веднъж попадна в прегръдките на съотборниците си в 75-ата минута, когато покачи до 3:1.

До края обаче Карабах Агдем натисна в търсене на още един гол на чужд терен и го постигна. Във втората минута от добавеното време Магай Гей отбеляза от дузпа, за да оформи крайния резултат.

Пирин спорт

Видео

 

Добавете Вашия коментар

TOP