ЧИТАТЕЛИ СИГНАЛИЗИРАТ! Стадо крави се разхожда по пътя Разлог-Гоце Делчев

12 Ноември 2017 | 08:00
0 коментара
Общество

Само месец след масираните проверки на фермите в Разложко, предприети заради безстопанствените животни по пътищата, читатели сигнализираха за поредното стадо крави на главен път II-19 Разлог-Банско-Гоце Делчев, създаващо реална опасност за ПТП. Животните са се движели необезпокоявани, без пастир и по двете платна на пътя край Разлог.

„Това е ежедневие по този път. Колко инциденти вече станаха и никой не го интересува. Сигурно трябва да стане най-лошото – някой да умре, за да се вземат мерки. Крайно време е отговорните за тези животни лица да бъдат наказани, не само предупреждавани”, коментираха водачи, натъкнали се на стадото.

Проблемът наистина е сериозен. Точно преди един месец само за 24 часа бяха регистрирани два пътни инцидента – един на Предел и един край Добринище, заради внезапно изскочили на пътя коне. Резултатът – три автомобила със сериозни материални щети, за щастие без пострадали. Повече от 30 са регистрираните инциденти, причинени от животни само на територията на община Разлог.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP