Читатели ни пишат: Струмчанин подлуди съседите си с викове и крясъци, разхожда се полугол и с нож в ръка

30 Август 2017 | 17:20
0 коментара
Общество

Жител на благоевградския квартал „Струмско” пощури съседите си с викове и закани, разхождайки се полугол по улиците и с нож в ръка, информираха източници на Pirinsko.com.

Те уточниха, че става въпрос за познатия на всички от квартала, а и не само Мите Питието, живущ на ул. „Яне Сандански 7 А” в кв. Струмско. По думите на потърпевши, той вилнее вече дни наред, като троши всичко попаднало пред очите му и псува на общо основание всички наред.

„ На няколко пъти вече звъня на тел. 112 за да приберат Мите, но нищо не се получи. С виковете си и крясъците, той притеснява не само мен, но и целия квартал. Същия този е пуснат от лудницата преди една седмица,и пак полудява...Ходи с нож, заяжда се....АГРЕСИВЕН е, защото не си пие хапчетата! Баща му е с прекаран инфаркт, пенсията му се взима от лудия, човекът гладува, а доколкото чуваме и е бит...Този индивид се разхожда напълно необезпокояван, стои на средата на улицата и хич не му пука... Много добре знае,че предния път аз го вкарах в лудницата и очаквам отново да ме нападне...Та, защо пиша тук ли? Защото знам, че има подходящи хора,,които четат,дебнат и да са наясно, че ако отново това същество ме доближи ,сълзотворния газ и електрошоковата палка влизат в действие....а след това ще го ритам,докато дойде полицията...Същият е с няколко убийства и нападения! Той е защитен, не аз!!!
Държава няма! А, ако има е безпомощна, т.е.не й пука какво се случва с обикновените хора!”.

Това написа в писмо до медията ни гражданка от квартал „Струмско” на Благоевград, която уточни, че дори е и направила клипче на въпросния господин, как се разхожда на свобода без притеснение.

„Тези дни ще пусна и клипчета на това, как полудява... Да гледа и ДАНС, а не само да следи какво пишем срещу техните началници...., заключи потърпевшата, чието име се пази в редакцията на Pirinsko.com.

Добавете Вашия коментар

TOP