Читатели на Pirinsko. сom алармират! Борови дървета в парка на Сандански застрашават живота на жители и гости на града

21 Септември 2017 | 18:28
0 коментара
Общество

Два бора в парка на Сандански ежедневно застрашават живота на гражданите и туристите в курортната община.

Затова сигнализираха на електронната поща на Pirinsko. com притеснени санданчани, които изпратиха и снимков материал на дръвчетата за по – голяма обективност.

Чрез нас, граждани на Сандански настояха да получа отговор от общинското ръководство в града, кога боровете ще бъдат премахнати.

„Уважаема редакция, бихте ли сигнализирали там, където е нужно за тези два бора,които са пред падане? Изпращаме и снимка на тях за да бъдем абсолютно обективни и някой да не ни обвини в лъжа.

Боровете се намират  само на 10 метра след отбивката за спортния интернат в Сандански, ,от дясно, на него посока нагоре към парка. Молим за вашето съдействие и намеса, докато не е станал някой трагичен инцидент. Всички знаем, че в държавата, в която живеем се обръща внимание на нещо, когато нещата станат непоправими. Нека този път изпреварим лошото и направим всичко по силите да го предотвратим”, пишат в писмото си до нас граждани на Сандански.

С оглед на края на днешния работен ден, екип на Pirinsko. com не можа осъществи обратна връзка с общинската администрация в Сандански.

Медията ни обаче продължава да следи темата и ще информира своевременно читателите ни по въпроса за двата бора, застрашаващи по думите на граждани в Сандански живота на хората там.

 

Добавете Вашия коментар

TOP