Читалището в Банско търси деца - таланти

16 Октомври 2019 | 16:47
9 коментара
Култура

Народно читалище „Никола Вапцаров-1894 г.” в Банско обяви прием за деца за творческия сезон 2019/2020 г. в Школата по изкуства. Търсят се млади таланти в областта на музиката, пеенето, танците и театъра.

Класът по тамбура се води от Димитър Касапинов, класът по пиано е поверен на преподавателката Ирина Лебедева, а класът по народно пеене – на Нели Александрова.

Хореограф в класа по народни танци е Десислава Баханова, а хореограф в класа по народни и характерни танци е Райна Асева. Децата могат да учат латино танци, хип-хоп, мажоретни и модерни танци при преподавателката Силвана Ханджийска.

Има клас и за тези малчугани, които искат да развият своите театрални умения, те ще бъдат обучавани от Мариана Думанова.

Добавени коментари

Само да попитам публикува:
17 Октомври 2019 | 14:25
Няма значение дали ТЯ е тя или той-но е интересно за тези хвалебствия какъв е "хонорарът"?! Дали пък Икономов ѝ е предоставил поне веднъж да си изплакне миризливият гъз в златното биде?! И много ограничени писаници?! Едно и също,едно и също от седмици наред,едни и същи изрази,епитети-нескопосан буламач!Дали пък алкохолът не води до това ограничение на изказа?!
Иван Г. публикува:
17 Октомври 2019 | 12:33
Предполагам че под псевдонима "Тя" се подвизава грандиозната пиарка на Икономов Венета Тенева. Живо доказателство, че не бива да се прекалява с алкохола...
Той публикува:
17 Октомври 2019 | 12:17
"Ако не беше Жоро Икономов къде щеше да е Банско сега?" Ако не беше Тиквата от Банкя къде щеше да е България сега? СЕГА ВЕЧЕ РАЗБРАХМЕ ОТ КЪДЕ ЗАПОЧВА СВЕТЪТ!!! Не знаем обаче с кой ще свърши!
Въпросче публикува:
17 Октомври 2019 | 10:58
А "честният" Жорко защо забранява коментарите под всички негови статии в Струма.ком.А те не са малко -през една са за него.Или както казваме в Банско "Я ме хвали усто,я кье те напълна!" Ами тези писаници чинат пари бре! От къде ги взима,не се ли е охарчил около строежа?! Ами от къде плаща по 200лв. на глас?!Ха-ха-ха! Та ще ми разправя "Тя" на мене това,онова.И Бобов дол ще му е тесен на Жорката-а!
ТОЙ чука ТЯ публикува:
17 Октомври 2019 | 10:48
Истина е,че Жорко Икономов промени Банско!И продължава да го променя.Направи ул."Гоце Делчев".За два мандата,но съсипа всички други."Ел тепе" колко време чака асфалтиране-две години!Преди години Овъргаз след полагане на тръбопровода си затрупваха,трамбоваха и асфалтираха без никакви забележки.Сега наш Жорко е въвел нова мода-подписва Акт16 на Овъргаз,когато преведат парите за асфалтирането по сметка на общината.Нали се сещате къде отиват парите.След това общината "асфалтира",когато тя реши и с качество /дебелина на асфалта/,както тя намери за добре.Защото "асфалта не се яде".Нещо като ДДС-то.Та парите от Овъргаз потъват в нечий джоб,а общината после "прави ремонт на улици" със средства от бюджета на данакоплатците.Та такива ми ти работи.Народът е кьорав!
ТЯ публикува:
17 Октомври 2019 | 09:50
"Уважаеми" опоненти, главите май са ви само притурка към з@дниците! Ако не беше Жоро Икономов, къде щеше да е Банско сега, миличките ми? Ще ви кажа - още щяхте да пасаете крави и да ходите като дрипави селяндури! Помня какъв беше града като пристигнах в него, виждам го какъв е сега! За съжаление има все още селяндури в града, но и от тях ще се отърве ГЕРБ БАНСКО, вярвайте ми! А тези дето много надигнаха глави и се опитаха да направят интрига на Жоро - не се притеснявайте, свикнете просто с мисълта, че една селска кръчма ще бъде скоро затворена, во век и веков!!! РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА за града, а който ни пречи - ще бъде смачкан! И ако се върнете пак да лазите в краката на Жоро, този път ще бъдете стъпкани в боклука, където ви е мястото! ПРЕДАТЕЛИТЕ - ВЪН ОТ БАНСКО!!! АЗ ЩЕ СЕ ПОГРИЖА ЗА ТОВА!!! А недоволните - при арменския поп!
Гостун Гостун публикува:
17 Октомври 2019 | 08:41
ето го и нашия кмет - http://pirinsko.com/biuletin-za-sydimost-ulichava-kmeta-na-bansko-v-dokumentalna-izmama-za-tochene-na-dds--1041.html
Коце Дунин до предложение публикува:
16 Октомври 2019 | 22:29
Той че е в Бобов дол или Централния!Там че танцува балет на мангалите!
Предлажение публикува:
16 Октомври 2019 | 16:59
След изборите,когато се освободи Гьорге Икономов ще бъде добре да го включите в хип-хоп или в мажоретния състав.Ще има нужда от изява,защото ще му липсва.

Добавете Вашия коментар

TOP