Четвъртокласници в Симитли с невероятен спектакъл за края на учебната година

01 Юни 2018 | 10:15
0 коментара
Култура

Невероятен спектакъл сътвориха по случай своето завършване на четвърти клас възпитаниците на Петранка Ашминова, Венета Симеонова, Спаска Чобанова и Илонка Сотирова от СУ „Св.Св.Кирил и Методий” в Симитли.

Над един час продължи невероятното представление на децата от завършващия IV клас, където се откроиха големите таланти.

Обединени и четирите класа направиха невероятно тържество пред своите родители,приятели, учители и гости в салона на НЧ "Св. Климент Охридски" в Симитли. Празникът на децата беше под егидата на добротата, истинското приятелство и любимото училище. Изключително артистични, танцови, певчески и хумористични умения показаха възпитаниците на 4-те класни, които се бяха потрудили много , за да направят последния ден заедно с класовете си незабравим. Усмивки, пъстроцветна сцена, греещи очички и най-вече щастливи деца огряха сцената на читалището.

Специални гости на представлението бяха кметът Апостол Апостолов, председателят на ОбС Владимир Христов, зам.- кметът Евгения Георгиева, главен специалист образование Ваня Узунова, директорите на училището Таня Янкова, Йорданка Памуклийска и Борислав Дафков, родители и приятели на децата.

Сълзи от тъга и щастие имаше в очите на всички на края, децата затрупаха първите учителки с цветя и подаръци. Раздялата с първите учителки се оказа труден момент за децата, както и за любимите учителки. Те от своя страна окуражиха децата за живота и им пожелаха много успехи и късмет, да продължават да са добри приятели и да се уважават взаимно.

Добавете Вашия коментар

TOP