Четиризвездният хотел "Катарино СПА" край Разлог ще отвори врати през декември

10 Октомври 2017 | 13:43
0 коментара
Бизнес

Четиризвездният хотел "Катарино СПА" край Разлог ще отвори врати за този зимен сезон, след като повече от година бе в ремонт. Обявената дата за официалното откриване е първи декември.

„Искахме да пуснем обекта поне месец по-рано, но има още довършителни дейности. Цялата ни инвестиция в ремонтните работи достигна сумата от 14 милиона лева. Гарантираме, че гостите на хотелския комплекс ще видят нещо съвсем различно и уникално като база, условия и обслужване”, разкри новият собственик Иван Чапов, който е шеф на благоевградска фирма.

През 2016 г. той купи хотела от СИБАНК. Сградата премина в ръцете на банката заради финансови затруднения на предишния инвеститор - фирма "Балканстрой". Хотелът, който бе открит през 2005 година и се простира на площ от 30 декара, не работи от пролетта на миналата година.

Обновена и ремонтирана е не само хотелската част, но и 17-те къщи край хотела. Общият брой места за гости е 350. Направен е подземен паркинг за 60 автомобила, уникална конферентна зала за 250 души, един от най-модерните СПА центрове в региона. Целта е да предложим най-добрия туристически продукт на клиентите си, каза още Иван Чапов. Цял екип ще работи по подобряването на мениджмънта на обекта, вече е изготвен бизнес план за развитието му.

На гостите ще се предлага да карат велосипеди и АТВ-та в планината, да яздят коне, да играят тенис на корт, както и екскурзии до интересни и забележителни места. СПА центърът на хотела разполага с термална зона, в която има вътрешен и външен басейн, сауна, парна баня, гръцка сауна, ледени душове и кнайп пътека. Над 90% от предлаганата храна ще бъде с доказано качество и издадени сертификати за екологично чист продукт, тъй като ще се приготвя в мандри и стопанства на собственика на хотела.

снимки: hotelkatarino.com

Добавете Вашия коментар

TOP