Четирите ранени в катастрофата край Кочан момичета живеят в чужбина

19 Юли 2021 | 08:38
3 коментара
Криминално

И четирите ранени момичета в страшната катастрофа вчера живеят от години с родителите си в чужбина. Те са се върнали в родния край за лятната ваканция. В село Кочан живее само загиналото 15-годишно момиче. Това каза тази сутрин кметът на населеното място Юрий Моллов. Трагичният инцидент стана на пътя между селата Кочан и Ваклиново в община Сатовча.

Около 15.10 часа лек автомобил „БМВ“, управляван от 17-годишно момиче от с. Кочан, което не притежава свидетелство за управление на МПС, е самокатастрофирал в крайпътно дърво. В резултат на зверския сблъсък е издъхнало 15-годишно момиче, а водачката и още три девойки са ранени.

„Момичетата са приятелки, сигурно са решили да се разходят до съседното село Ваклиново. Нямам представа защо е седнало зад волана момече без книжка. Това е работа на органите на реда, те трябва да установят причините за тази трагедия. Последната ми информация е, че състоянието на ранените в катастрофата е стабилизирано. Дано се оправят и възстановят. Но загубихме един млад човешки живот”, каза още кметът Моллов./илинден прес/

Добавени коментари

Баньо публикува:
20 Юли 2021 | 19:27
Затвор за тоя който е дал колата на момиче без книжка
Владислав публикува:
19 Юли 2021 | 18:51
Георги я се покажи да ти кажа аз кой е разпоретина...??
Георги публикува:
19 Юли 2021 | 09:12
Преди години децата/хората от този край се славеха, като най-добрите хор, най-работливите и прочие. А сега какво? Всяко 1во момче от там е наркоман, а момичетата, дойдат по Благоевград /София и станат най-големите разпоретини.. Найстина жалко за тези момичета, но те са отражение на вече произлизащите от там младежи.

Добавете Вашия коментар

TOP