Четирима наркодилъри и стриптийзьорки задържани в Слънчев бряг

18 Юни 2014 | 16:12
0 коментара
Криминално

Четирима са задържаните при днешната акция на полицията в наркоквартира в близост до оживеното бистро „Джани” в Слънчев бряг, за която ви информирахме по-рано.

 

 

Апартаментът е на третия етаж в хотел „Хармония”, съобщава Флагман.бг. Тодор Тодоров на 24 години от Стара Загора, Красимир Велков на 23 години от Враца, Моника Петкова на 20 години, също от Враца и 19-годишната Петя Георгиева от Пловдив са арестуваните. 

 

 

Тодоров е криминално проявен с три присъди, две от които за грабеж и една за кражба. Младите девойки пък работели в еротичен клуб в Слънчев бряг.

 

В апартамента са намерени и иззети пакетче с три хапчета „екстази”, четири свитъка с твърдо бяло вещество /метамфетамин/ и две пакетчета с остатъци от метамфетамин. На тоалетна масичка е намерена и дигитална електронна везна.

 

 

Към момента продължава провеждането на оперативни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на Районно управление "Полиция" - Несебър с цел документиране на цялостната престъпна дейност на лицата. Четиримата са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо досъдебно производство./Пик.бг

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP