Четири мача лишаване от домакинство и солена глоба за бой по съдия във визита на „Банско“ в Самоков

15 Октомври 2021 | 08:22
0 коментара
Спорт
Четири мача лишаване от домакинство и солена глоба за бой по съдия във визита на  Банско  в Самоков

Четири мача лишаване от домакинство и солена глоба в размер на 1250 лв. присъди дисципът на зоналната футболна централа за бой по съдията от Перник Мартин Спасов във визитата на „Банско“ в Самоков в междинката на Югозападната Трета лига миналата сряда. На племенника на небеизвестния елитен рефер от близкото минало Стефан Спасов, по-известен като Пастата, посегнаха местните фенове, които го погнаха по терена, вбесени от свирката му след равенството 1:1, и цял месец ще гледат „през крив макарон“ изявите на любимия „Рилски спортист“. За пети жълт картон при успеха с 1:0 над дубъла на орлетата предния уикенд утрешното домакинство на козлите срещу „Надежда“ пропуска Денис Ангелов. Гостите от Доброславци пристигат с напомпано самочувствие в топкурорта под Тодорка, след като отнесоха през седмицата с 4:0 в Чепинци тамошния „Левски“ в среща от турнира за купата на Аматьорската футболна лига. Головете бяха дело на Жулиан Манолов, Боби Борисов /2/ и Мариян Китанов, а разгромът дойде в потвърждение на възхода, откакто начело застана перничанинът Румил Жотев. Под ръководството на екснаставника на „Пирин“ /ГД/ отборът нареди 2 победи, 2 хикса и 1 поражение и се отлепи от дъното.
Освен че „Вихрен“ падна от „Оборище“ с 2:3, треньорът на детелините Емил Велев-Кокала си изкара предупреждение и парична санкция от 100 лв. за невъздържаните си реакции край тъчлинията. Аутсайдерът в групата „Левски“ идва в Сандански тази събота без Иван Милков, който изгоря за физическата саморазправа с пазарджишкия арбитър Стоил Малинов при загубата у дома с 0:2 от „Пирин“ /ГД/.

Румил Жотев

Лидерът „Балкан“ загря за предстоящия мач вкъщи срещу втория тим на „Пирин“ /Бл/ с 1:0 над „Костинброд“ по пътя към трофея на АФЛ. Ботевградчани съхраниха силите на титулярите си и дадоха шанс на юношите и резервите.в.Струма/Стойчо Стоицов

Добавете Вашия коментар

TOP