Ченгетата откриха 105 гр. хероин и амфетамини в дома на 26-г. мъж от разложкото с. Баня

12 Януари 2021 | 08:15
1 коментара
Криминално

Голямо количество хероин и амфетамини са открити в дома на 26-годишния Мартин Сираков от разложкото село Баня при обиск на дома му в неделя.

Полицаи от РУ – Разлог предприели претърсване, след като при проверка на автомобила му „Алфа Ромео“ е установено, че мъжът шофира след употреба на наркотични вещества. Колата е спряна на ул. „Баненска буна“, близо до дома на задържания. Поради наличие на предишни регистрации органите на реда са предприели претърсване на жилището му, при което са намерени около 6,2 грама амфетамин, скрити в шкаф в спалнята му, и около 105 грама хероин, скрити в тръбата на аспиратора. Наркотиците са били разпределени на дози в найлонови пликчета, готови за продажба. Повече от два часа е траял обискът в дома на задържания. Цялото количество дрога е иззето от полицията, а Мартин Сираков е задържан със заповед за задържане до 24 часа след което и за 72 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.

Пропомняме, че Мартин Сираков бе задържан и преди близо три години при проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, проведена от полицейски служители от РУ – Банско. Тогава отново бе направен  обиск на дома му, но бяха открити и иззети само две мелнички със следи от канабис по вътрешността им. Претърсването отново бе предприето, след като мъжът бе установен да шофира след употреба на наркотични вещества.

Добавени коментари

Бане публикува:
12 Януари 2021 | 14:23
Към панделата че вървиш инвалид

Добавете Вашия коментар

TOP