Часът на раждане определя бъдещето

01 Март 2021 | 14:20
0 коментара
Любопитно

Часът на раждане е най-важната лична астрологична информация за всеки един човек. Докато датата издава зодията и общите характеристики, то часът дава съществените подробности, отличаващи всеки един.

Астролозите твърдят, че всички планети оказват влияние върху хората, а някои от тях ни оказват най-голямо влияние именно според нашия час на раждане. Ето накратко за тази връзка между часа на раждане и планетите, които ни дават начален тласък в живота:

Меркурий - от 00:00 ч до 1:59 ч

Учението се отдава лесно на тези хора, те се радват на този процес. Връзките им с другите са изградени по два начина - или са напълно отворени за партньорите си, или се защитават с „бодлива тел“ от хората. Тяхното голямо предимство е добрият външен вид. Те често изглеждат по-млади от годините си. Гледайки ги, е трудно да отгатнете истинската им възраст. От тези хора стават добри компютърни специалисти, търговци, финансисти, но и големи мошеници.

Венера - от 02:00 ч до 03:59 ч

Хората от този период са истински работници, в добрия смисъл на думата. С каквото се заемат, го вършат без отказване. С помощта на своето усърдие те са способни да реализират най-смелите идеи. Затова са готови да пожертват много, включително собственото си здраве. Техният недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с други хора. Те не разпознават позицията на противника, въпреки очевидността на аргументите. Склонни са към твърдо доминиране в живота и работата. Те са верни на семейството, бизнеса, родината. От тях стават прекрасни войници и банкери. Често им липсва чувство за хумор.

Марс - от 04:00 ч до 05:59 ч

Хората, родени под влиянието на Червената планета, са емоционални и изразителни. Понякога са и доста сприхави и големи дразнители. Те имат изключително чувство за хумор и естествен талант да забавляват хората, но със същата сила успяват и да ги разгневят. Водещата сила за тези хора не е логиката, а чувствата. Те могат, ако искат, да бъдат успешни в кариерното си развитие. Но със същия устрем могат да провалят всяка едно начинание в живота си. От тях стават прекрасни шефове и командира, но съща така са идеални и за редници, изпълняващи чуждите заповеди.

Нептун - от 06:00 ч до 07:59 ч

Да живееш с чистотата на сърцето е един от основните мотиви на тези хора. Логично изчисляване на техните действия няма да работи. Вътрешно те са мистериозни и загадъчни. За тях са важни духовните компоненти на личността у другите хора. Чуждо им е да преследват материалните неща в този свят. Те успешно се развиват в творчески професии. Но със същия успех от стават прекрасни юристи, еколози и обществени деятели.

 Уран - от 08:00 ч до 09:59 ч

Тези хора по природа са общителни. Те не търпят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които обичат да прекарват времето си с удоволствие. Склонни са да бъдат непосредствени в комуникацията. Обичат да помагат на хората, дори и да не ги познават и не очакват нищо в замяна. От тях стават добри представители на творческите професии. Промяна, независимост, свобода, революция са някои от определящите характеристики на родените в този час.

Сатурн - от 10:00 ч до 11:59 ч

Родените в този час обикновено са кариеристи. За тях желанието да бъдат лидери е най-естественото нещо на света. В този случай тяхното мнение се оценява и слуша, а гневът ги плаши. В личния живот може да страдат, тъй като цялото си свободно време отделят за кариерата си. От тях стават прекрасни юристи, особено съдии. Имат предпоставки да се превърнат в главнокомандващи, но ако не успят, от тях стават със същия устрем и идеални интриганти. Готови са да преминат през всичко и всеки, за да постигнат целите си. По природа са тайнствени и независими.

Юпитер - от 12:00 ч до 13:59 ч

Време за раждане на крале и принцеси, но също и за големи провали в кариерата. Детството и юношеството им се осъществяват в развлечение и по-малко в желание за знания. Но точно желанието за нови знания идва много по-късно и се проявява много силно. Седенето на едно място не е любимото им занимание. Пътуването, гледането на света във всичките му прояви е това, което те харесват. Това е часът на „синята кръв“. Обикновено, родените в него имат философско отношение към живота. От тях стават идеални политици, свещеници и учени. Но и лесно могат да се подхлъзнат в нежелана посока.

Плутон - от 14:00 ч до 15:59 ч

Най-загадъчните и мистични хора се раждат в този период. Родените тогава имат вроден дар да убеждават. Отиват към целта си по измерим и систематичен начин. Харизмата им е хармонична и много естествена. Плутон дава на такива хора вид, към който никой не е безразличен. От тях стават перфектните престъпници в гигантски мащаби, но също и дребни мошеници. Понякога имат мания за величие, която лесно може да прерасне и в проблеми с душевното състояние. Но се случва да постигнат и наистина големи успехи във всяка една област, с която се захванат. И все пак от тях стават добри творчески личности

Венера - от 16:00 ч до 17:59 ч

Венера отново е покровител и на този времеви отрязък. Тя дава на тези хора докосването до романтиката. Двойствеността, колебанието и непримиримите решения не са за тях. Ако целта е ясна, такъв човек със сигурност ще доведе нещата докрай. Тези хора могат да се превърнат в любимци на съдбата, но животът им може и да бъде провал. От тях стават идеални счетоводители, банкери, ръководни кадри, но и обслужващ персонал.

Меркурий - от 18:00 ч до 19:59 ч

Променливият Меркирий прави понякога от тези хора фанатици на темите за здравословен начин на живот. Спортът, балансираната диета, екологията – това са техните хобита. Те също така са склонни да избират професия, свързана с медицината. Те не харесват слабостите в себе си или в другите. Човек може да живее мирно с тях, ако в начина му на живот има ясен ред и постоянен контрол. От тях стават и добри журналисти, писатели и музиканти.

Слънце - от 20:00 ч до 21:59 ч

Слънцето прави тези хора страстни и любящи, но понякога ги превръща в маниаци. Често са склонни да се самозабравят, опитват се да се откроят от тълпата и да привлекат максимално внимание. А това може да е много опасно. Те са лидери в живота, но и със същата сила могат да се сгромолясат. Наслаждават се на похвали и обичат ласкателството.

Луна - от 22:00 ч до 23:59 ч

За тях е предопределено да бъдат загадъчни. Това са хора със силни психични способности, те имат силно развита интуиция. Могат да станат екстрасенси. Подпомагайки другите, те разчитат на взаимна благодарност и подкрепа. Те са хора, които знаят какво искат. Стремят се да живеят според собствените си правила. В емоционално отношение те са най-страстните хора, но тези емоции понякога преливат и нещата стават неконтролируеми.

Добавете Вашия коментар

TOP