Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград представя коледни спектакли в навечерието на най- светлите празници

19 Декември 2017 | 15:31
0 коментара
Култура

Децата от Център за личностно и творческо развитие на Благоевград участват в Коледната програма на Община Благоевград с различни коледни инициативи.

На 19 декември от 17:00 часа в кв. „Вароша“  ще бъде подредена изложба под надслов  „Коледна звезда“. Експозицията е организирана от Школата по керамика, с ръководител Даниела Механджийска. Децата ще подредят своите творби, с ръчно направени сувенири в галерията.

 В същия ден, от 17:30 часа ФТА „Пиринче“, с ръководител Симеон Стамболийски, ще представят своите умения и талант в зала 3 на Младежки дом- Благоевград.

Изненадите от ЦЛТРДБ не свършват до тук. На 20 декември от 18:00 часа, в зала 3 на Младежки дом- Благоевград децата от школата по пиано на Златка Таскова ще застанат зад пианото за да покажат умелото владеене на клавишите.

По същото време в Младежки дом, малките грации от школата по балет, с ръководител Красимира Митова, ще пресъздадат финес и нежност чрез танци.

На 21 декември /четвъртък/ изненадите от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград продължават.

В 17:30 часа, възпитаниците на Даниела Богданова от фолклорна група „Бисери“ ще представят концерт под надслов „Коледен Благослов“.

Събитието ще се проведе в зала 3 на Младежки дом- Благоевград. В 18:00 часа, в Регионален исторически музей, фолклорна група „Веселина“ ще представят своите умения чрез концерта „Коледно веселие“.

Възпитаниците на художествения ръководител Веселинка Боянова ще представят мелодии чрез различни народни инструменти.

Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград участва активно в програмата на Община Благоевград. Различните школи представят талантливите деца на Благоевград в разнообразни инициативи и събития.  

Добавете Вашия коментар

TOP