Централният лъч на ДПС на кафе при почетния председател д-р Ахмед Доган

19 Май 2019 | 08:01
0 коментара
Политика

Централният лъч на ДПС беше на кафе при почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Това съобщиха от пресцентъра на партията. 

Припомняме, че преди дни почетният председател на Движението излезе с лично обръщение към членовете и симпатизантите на ДПС. 

В него той обяви, че "Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен." 

"Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност," заяви почетният председател на Движението. 

Той призова партията си към "пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят!" 

Доган подчерта, че евроизборите "са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България" и специално изтъкна, че ДПС винаги е залагало на младите и на бъдещето. 

За първи път почетният председател се обърна към разочарованите и разсърдените, от които иска прошка за допуснати грешки в близкото минало: 

"Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!"

Добавете Вашия коментар

TOP