Цените на кувертите за студентския празник в Благоевград сред най - евтините в Югозапада

04 Декември 2018 | 15:31
0 коментара
Бизнес

Кувертите по заведенията в Благоевград за Студентския празник са на цени от 30 до 45 лева, сочи репортерска проверка.

Цената на куверта зависи от това какво е включено в него, както и от съответния тип заведение. По механите и ресторантите най-масовата цена на куверта е 35 лева, като празнуващите ще могат да се насладят на жива музика, а в менюто са включени салата, ордьоври, основно ястие, десерт, ядки и алкохол. По-голямата част от местата по ресторантите и механите вече са резервирани, информира „Фокус”.

Към момента дискотеките в Благоевград още не са определили какъв ще бъде входът за студентите на техния празник, но такъв със сигурност ще има. Според управителите на дискотеките известен процент от техните посетители изобщо не си правят и резервация, ами разчитат на това, че ще намерят места. В областния център цените на хотелите за 8 декември варират от 40 до 89 лв. за нощувка, в зависимост от категорията на хотела

В Банско 8-ми декември излиза на студентите от 110 до 185 лв., като в цената са включени 2 нощувки със закуски, както и празнична вечеря. В дискотеките в зимния ни курорт входът на празника е около 30 лева, като в него не е включена никаква консумация. В Банско има леко повишение на цените в сравнение с миналата година, когато целият пакет за празника беше около 90 лева.

Другият град с голяма посещаемост за Студентския празник е Сандански, като там цените са разнообразни.

Може да се открие хотел за 40 лева нощувка, а има и хотели, в които студентският празник възлиза на около 400 лева, в които са включени 2 нощувки, 2 закуски, празнична вечеря и спа процедури.

Добавете Вашия коментар

TOP