Цената на Нова телевизия се срина от 600 на 100 милиона!

24 Май 2017 | 11:32
0 коментара
Общество

За по-малко от 3 години цената на Нова телевизия се срина 6 пъти. От 600 на 100 милиона лева. И това е причината собствениците на уважаваната доскоро медия да се опитат панически да я продадат, преди стойността й да е паднала до тази на кафявите медии на Прокопиев и Стоянка Георгиева, съобщава БЛИЦ. 

Именно бухалките на глашатаите на българския Фетуллах Иван Костов се сляха не само с бТВ, но и с Нова телевизия, споделяйки една и съща медийна политика и натрапвайки едни и същи до болка втръснали събеседници.

Бракът по сметка лъсна особено ясно в безсмисления словесен поток от интервюто на Ани Цолова и Виктор Николаев в машината за черен пиар. И това едва ли е случайно. Нова телевизия, "Капитал", "Дневник" и "Медиапул" бяха флагманите на жълтия сериал "Двете каки", който стартира през един телешки сайт. В продължение на месеци медийните слуги на мрака истеризираха обществото с репликите между две съдии, които след това се оказаха манипулирани.

Из Манипулацията, обаче продължи с всичка сила повече от половин година, а сега се допълва с жалкия цирков спектакъл срещу прокуратурата. Шепа грантови журналисти на заплата при олигарсите набързо сринаха имиджа на Нова телевизия и я превърнаха в обслужващ персонал на шепа подсъдими бизнесмени начело с кукловода им Костов. Идеологът на мафиотската приватизация сега явно напътства и процесите в Нова, където освен него събеседници са и пионките му.

Нищо чудно телевизията да се докара дотам, че скоро да бъде приватизирана, по модела на работническо-мениджърските дружества, превърнали си в гнезда на корупцията по време на кабинета Костов. Остава ни да се надяваме, че новите собственици на Нова ще изрежат туморите от мениджмънта, които събориха цената й и позволиха на шепа златотърсачи тайно да я овладеят в полза на господарите си. От оздравителните процеси най-много ще спечелят зрителите, а от това по-хубаво няма!
 

Добавете Вашия коментар

TOP