Capo di tutti capi! Тотомилионерът Николай Динков разпуска със семейството си в Корлеоне на о.Сицилия

09 Юни 2018 | 14:02
0 коментара
Хайлайф

Capo di tutti capi! Благоевградският бизнесмен Николай Динков - "Нинджата" разпуска със семейството си в Корлеоне на о. Сицилия, научи Pirinsko.com.

Той се е отдал на пълен релакс в компанията на своята съпруга, разкриват запознати.

По думите им, двамата от изгрев до залез  са на плажа, където трупат тен под жарките слънчеви лъчи, а вечер щурмуват нощните клубове в града, спряган за дом на италианската мафия.

Нинджата и фамилия са върли привърженици на пътешествията и пътуванията, допълва още близки до семейството.

Любимата им дестинация е Гърция, откъдето кръстосва света по въздух и вода.

В южната ни съседка семейство Динкови притежават огромна къща и се наслаждават на супер луксозна и модерна яхта за около 1 000 000 евро, която се управлява лично от него, след като изкара курсове за капитан.

Според познавачи, яхтата е най-скъпата в Пиринско и една от най-модерните в страната.

В последно време обаче, Николай Динков и СИЕ са обърнали поглед към Италия и най – вече към остров Сицилия, където разпускат с кеф и удоволствие. Сред любимите им градове на острова е именно град Корлеоне, известен повече като родно място на мафиотите Микеле Навара, Лучано Леджо, Леолука Багарела, Салваторе Риина и Бернардо Провенцано.

Градът е определян още и като - сърцето на мафията.

Най-запомнящото се събитие в Корлеоне през последните 40 години е залавянето на Бернардо Провенцано известен като Capo di tutti capi (Босът на всички босове) на 11 април 2006 г.

Денят на ареста е празничен за малкия град и една от улиците е наречена 11 април.

Писателят Марио Пузо използва името Корлеоне в своята книга „Кръстникът“. Той разказва за мафиотска фамилия носеща същото име. По-късно Франсис Форд Копола сътворява филмова трилогия по книгите на италианския писател. Бабата и дядото на Ал Пачино (играещ Майкъл Корлеоне в „Кръстникът“) емигрират от града по същото време, по което го прави и несъществуващият герой от филма Вито Корлеоне.

Припомняме, че преди повече от две години, Николай Динков спечели от тотото грандиозната сума от над 7 милиона лева с единичен фиш на стойност от 3,40 лв.

„Няма рецепта за щастие. Като има пари, всичко е възможно. Тайната е късметът”, убеден е щастливецът.

TOP