Българската президентша Десислава Радева лъсна на корицата на списание EVA

01 Ноември 2017 | 15:25
1 коментара
Хайлайф

Българската президентша Десислава Радева е корица на ноемврийския брой на списание EVA. Преди няколко месеца лице на реномирания френски бранд ЕLLE стана и първата дама на Франция - Бриджит Макрон. 

Пред списанието тя разкри интересни факти от съпружеския си живот с младия френски президент, информира Канал 3. Интервюто с нашата първа дама е озаглавено "За кожата на една президентша" и е направено от главния редактор, без пиари, посочват от изданието. Съпругата на президента разказва истории от своя живот и разкрива себе си така, както никога досега. Искрено и лично. Без преструвки и патетика, пишат от EVA.

Деси Радева направи дебют преди няколко месеца в друго женско списание ELLE пред коафьора си Любен Николов. Преди няколко месеца той разказа пред ЕLLE, че Радева плащала сама както на него, така и на гримьор от салона и не използвала представителни пари.

Съпругата на българския президент не случайно е избрала Любен Николов, който освен че е един от най-добрите коафьори у нас, има богата клиентела от дами в политиката и бизнес средите, отбеляза тогава списанието.

"Десислава Радева е изключително скромна и непретенциозна“, заяви коафьорът за elle.bg. “Тя плаща прическите си по цените, на които работя. В салона ми, на място я гримира Анастасия Беневрешка, чиито услуги г-жа Радева също заплаща от собствения си джоб, а не с държавни пари.

БЛИЦ

Добавени коментари

питанка публикува:
01 Ноември 2017 | 16:21
Е сега нещо да кажете, БРАВО

Добавете Вашия коментар

TOP