Бъдещ еколог от ЮЗУ Благоевград като две капки вода с руската мегазвезда Тимати!

16 Декември 2017 | 16:52
0 коментара
Любопитно

26-годишният студент по екология в Югозападния университет "Неофит Рилски" Даниел Николов от Кюстендил е точно копие на Тимур Юнусов, по известен с псевдонима Тимати, пише ПИК.

Е, различават се по това, че нашето момче е доста по-здрав от руския секссимвол, но пък е по-малко изрисуван с татуси от него. Обаче в лице Даниел е сякаш клонинг на музикалната звезда.

"От Кюстендил съм родом. Често ми казват, че приличам на Тимати, особено след като намалих брадата си. Иначе към фен на Тимати, на руската музика - също", признава Даниел пред нашита медия.

Наскоро, след като прочел, че руснакът идва в София, за да представи всичките си хитове, покорили музикалните класации в родината му е по света, бъдещият еколог сънувал странен сън. Видял себе си в бекстейджа на зала "Универсиада" заедно с оригиналния Тимати.

"И двамата бяхме облечени по един и същи начин", споделя още Дани.

Заради брадата приятелите му често се шегуват с него, че освен на руския феномен, прилича и на терорист. Дори изобщо не на шега бил заподозрян за камикадзе от Ислямска държава от митничарите на "Гюешево".

Преди време му се наложило да отскочи до Македония, но на бдителните служители на границата Николов се сторил подозрителен. Проверявали го повече от обичайното, но в крайна сметка го пуснали в западната ни съседка. 

Добавете Вашия коментар

TOP