Бурни аплодисменти за малките артисти в Симитли

04 Юни 2018 | 11:56
0 коментара
Култура

С невероятен спектакъл под наслов „За да имаш приятели“ зарадваха родители и гости учениците от ІІ“а“ клас на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“,   гр. Симитли, участващи в групата „Магията на словото“ по проекта „Твоят час“   с ръководители Иванка Иванова и Весела Равначка.

Талантливите второкласници доказаха своите артистични умения. Пресъздавайки различни приказки, не само децата, но и гостите се убедиха за пореден път, че за да имаш приятели, не е достатъчно само да бъдеш добър, а трябва да даваш всичко от себе си за хората около теб.

Под бурните аплодисменти на публиката малките грации от групата, облечени в разкошни костюми, демонстрираха завидни умения, танцувайки под звуците на „ХрустальнЫй Вальс“.

Като истински артисти, освен бурните аплодисменти, децата получиха и много цветя от г-жа Равначка, а г-жа Иванова им подари книжки, в които беше включила всичко, научено във ІІ клас.

Директорът на училището Таня Янкова поздрави малките артисти, отбелязвайки непрекъснатото им израстване във всяка следваща изява и им пожела да завладеят и големите театрални сцени.

Вълшебството, загатнато в интересните покани, оправда очакванията на публиката, а красивите декори и прекрасни костюми породиха желание в гостите за обща снимка – спомен от вълнуващите преживявания.

Добавете Вашия коментар

TOP