Бум на пътни произшествия в Пиринско

19 Февруари 2018 | 11:49
0 коментара
Криминално

Пътни произшествия белязаха почивните дни Пиринско.

Серията започна още от петък, когато около 11:00 часа на бул.“П.Яворов“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Фолксваген“ с 37-годишна водачка от гр.Благоевград, при завой на ляво реализира ПТП с мотоциклет „Каджива“ , управляван от 17-годишен водач от гр.Благоевград.

При инцидента, с опасност за живота е пострадал водачът на мотоциклета, който е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в гр. София, с охлузвания на ръцете е пострадало пътуващото на мотоциклета 16-годишно момиче от гр.Благоевград, а с охлузни рани по лицето е пострадала водачката на лекия автомобил.

Отново в петък, около 21:54 часа на ПП1 Е-79 между гр.Симитли и гр.Кресна, лек автомобил „Фиат Браво“ с 23-годишен водач от гр.Благоевград се удря в мантинела, в резултат на което автомобилът се завърта, навлиза в лентата за насрещно движени и се удря в задната част на товарен автомобил „ДАФ“. В резултат на инцидента са пострадали: водачът на лекия автомобил със счупена ключица и комоцио и 23-годишен мъж от гр.Благоевград, пътуващ в автомобила, който е с фрактура на лявата ръка.

На 16.02.2018г. около 23:41 часа в с.Кочан, общ.Сатовча, лек автомобил „Мицубиши“ с 56-годишен водач от с.Жижево, общ.Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза в ляво от пътното платно и се блъска в крайпътна канавка. С натъртвания на гръдния кош и охлузни рани по главата е пострадал водачът на автомобила, който след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

В събота пък, около 18:30 часа на ул.“Д.Груев“ в гр.Благоевград, лек автомобил „БМВ“ с 42-годишен водач от гр.Благоевград, при завиване на ляво, блъска 56-годишен велосипедист от гр.Благоевград, който е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ с опасност за живота.

Добавете Вашия коментар

TOP