БСП ще разговаря по „Визия за България” с хората от Благоевградска област

12 Септември 2018 | 08:42
0 коментара
Общество

БСП ще разговаря по „Визия за България” с хората от област Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Днес социалистите ще се срещнат с жители на общините Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча, Хаджидимово, Белица и Разлог.

Народните представители Георги Михайлов, Иван Иванов, Георги Гьоков и Богдан Боцев ще се срещнат с жители на Гоце Делчев в в малката зала на Дома на културата от 18.00 часа. В читалището в Гърмен, също от 18.00 часа народните представители Стоян Мирчев, Весела Лечева, Йордан Младенов и Денчо Бояджиев ще разговарят с читалищни дейци от общината.
Народните представители Дора Янкова, Румен Георгиев, Фирип Попов и Денчо Бояджиев ще разговарят с жители на община Сатовча. Срещата ще започне в 18.00 часа в кафе „Елеганс”.

Също в 18.00 часа в залата на Общиснката администрация в Хаджидимово народните представители Петър Витанов, Пенчо Милков и Цветан Топчиев ще разговарят за приоритетите на Визията с животновъди, тютюнопроизводители и зеленчукопроизводители от общината.

В 18.00 часа в сряда в туристическия информационен център към читалището в град Белица народните представители Димитър Данчев, Николай Иванов, Николай Пенев, Валентина Найденова ще разговарят с жителите на населените места в общината.

Народните представители Таско Ерменков, Манол Генов, Кристиян Вигенин, Виолета Желева ще разяснят приоритетите на „Визия за България” пред жителите на Разлог в малката зала на читалище „Септември” от 18.00 часа.

Добавете Вашия коментар

TOP