БСП се рестартира в интернет

03 Август 2015 | 21:27
0 коментара
Политика
БСП се рестартира в интернет

БСП ще акцентира на контактите си с избирателите в интернет. За целта от събота партията е с нов сайт с по-удобен за потребителите дизайн и връзки към Фейсбук профилите на лидера и на парламентарната група, както и към Туитър. Осигурен е и лесен достъп до канала на партията в YouTube, където се споделят клипчета от различни червени инициативи и изяви.

“Бъдещето е на интернет, затова целта ни е БСП да бъде по-актуална, по-разбираема и достъпна и за младите хора”, обясни говорителят Атанас Мерджанов. Традиционно БСП е определяна като “старата”, “мъртвата партия”, но всички видяха на Бузлуджа колко млади хора има в редиците ни. Затова фокусът ни е към активните млади и комуникиращи хора с нови модерни информационни технологии, с повече наситеност на това пространство на комуникацията, допълни той.

В новия сайт на преден план на фона на националния трикольор са връзките към заявленията за член, симпатизант или доброволец на БСП. На видно място е изведена и анкетата, като всяка седмица “Позитано” 20 ще пита по актуална тема, пише "24 часа".

Разработена е специална видеосекция, като целта на соццентралата е в бъдеще от нея телевизиите да могат да свалят материали с качество директно за новини.

Запазва се информацията за БСП като структура и документи, но предстои да бъде качена такава и за партньорите в лявата коалиция. Обновена е и мобилната версия на сайта. /БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP