Бръдарът Дидо изчезна безследно, обявиха го за международно издирване

17 Януари 2018 | 17:48
0 коментара
Общество

Първият изгонен участник от Биг Брадър 4 – Даниел Делчев е издирван от Интерпол, след като безследно е изчезнал от 8 ноември миналата година. Това разкри журналистката Патриция Кирилова, която издирва Дидо от месеци, пише „Телеграф“.

Към момента единствената сигурна информация е, че 34-годишният мъж е заминал в Дубай, за да търси биологичния си баща. Даниел Анков Делчев доби популярност след участието си в риалити формата Биг Брадър през 2008 г.

Самият той разкри, че е израснал в дом за изоставени деца в Чирпан, където системно бил изнасилван. „Мечтата ми е да намеря баща ми и ще го намеря“, закани се Дидо още във формата и допълни, че татко му най-вероятно е влиятелен човек в Дубай. Девет години по-късно брадърът предприел нужното , за да реализира плановете си. Според близките му голяма вина за необмислената крачка има неговата приятелка – Вилияна – българка, която 18 години живяла в Арабските емирства.

Тя била наясно с болната тема на Дидо, първоначално започнала да му показва снимки на Емира и да открива общи черти, след това му извадила нова лична карта и накрая го убедила да закупи самолетни билети.

Добавете Вашия коментар

TOP