Броени дни до началото на джаз фестивала в Банско

04 Август 2020 | 17:42
3 коментара
Култура

Само четири дни ни делят от началото традиционния джаз фестивал в Банско. В продължение на 7 дни, на сцената на централния площад ще свирят и пеят най-добрите български джаз-музиканти.

Отново ще видим и чуем гост-изпълнители от световния елит на джаза. На 8 август /събота/ в центъра на Банско ще бъде открит XXIII-ят Международен джаз фестивал Банско.

Създадена е организация за дезинфекциране на площадното пространство, както и осигуряване на дистанция между зрителите. Заради санитарните изисквания, зоната със седящите места ще бъде за 400 човека.

Ограничен брой от местата пред сцената ще бъдат срещу билети, а останалите са със свободен достъп.

Добавени коментари

Венета публикува:
05 Август 2020 | 13:33
Венета,помислих че се си предала!!Тук трябва да се пише,много да се пише,за да се знае!!Венето,чу ле сценката на Калайджиевата Имаме си КМЕТ ОТ СОЙ ХА ХА ХА ХА ХА ма от какъв сой-ЦЪРВЕНА ПРЕЗЗРЕЛА!!!НЕ ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТИТЕ БАНСО НЯМА ДЪЛГО ДА Е ЦЪРВЕНО!!!
Аз съм бурята! публикува:
05 Август 2020 | 12:06
СМЕХ! Да ви имам и фестивала да ви имам! Комунета мръсни и селски! А Влади Кушлев да не се мисли за много оригинален, като коментира тука! Щото да подкрепяш протестите на Юмручето в София е все едно да подкрепяш комунягата Кадев и соц. дружинките му! И да, аз съм ПРОТИВ ПРОТЕСТИТЕ и ЗА забраната на БСП! Аман от глупци неразбрани, както е казал поета! А Резидента - ВЪН от Републиката, да си ходи при стопанина му Путин!
иииииииии публикува:
05 Август 2020 | 10:25
Много хубаво,но ЦЪРВЕНИЯ ПЕНСИОНЕР КАДЕВ направи ДЖАЗА недостъпен за БАНСКАЛИИ- 20ЛВ ВХОД!!!!!!СТЕГАЙТЕ РЕДИЦИТИ ОТ СЕГА!!!ЗАКРИВААААААЙ!!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP