Бранител от Добринище разтрогна с Верея! Септември Симитли срещу Балкан за купата на АФЛ

09 Ноември 2018 | 06:54
0 коментара
Спорт

Първи футболист прекрати договора си с Верея заради неплатени заплати. Както е известно, старозагорци са в сериозна финансова криза в последните месеци и през лятото бяха напуснати от цял отбор играчи, което наложи сериозна селекция.

От “Трейс Арена” обаче си тръгва един от футболистите, които не напуснаха потъващия кораб – Илия Мунин. Бранителят от Добринище бе изваден от състава по нареждане на клубното ръководство веднага след раздялата с Иван Колев и смяната му на треньорския пост с Небойша Миличич. Мунин подписа с Верея през лятото на 2016 -та година.

Септември Симитли срещу Балкан за купата на АФЛ

Отборът на на Балкан Ботевград се класира следващата фаза в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Вчера те победиха като гости втория отбор на Витоша Бистрица с 3:1.

Гостите от Ботевград свършиха работата си през първото полувреме, когато отбелязаха три гола. Ивайло Цветанов откри в 3-та минута, след това две попадения реализира Цветелин Цаковски – в 17-та и 35-та минута. Домакините вкараха почетния си гол през второто полувреме.

На полуфинала в между областното първенство за Купата на АФЛ Балкан ще срещне Септември Симитли. Срещата е в сряда, 14-ти ноември, мястото предстои да бъде определено, най-вероятно това ще бъде София.

Добавете Вашия коментар

TOP