Борисов във Фейсбук: Време за промяна!

09 Септември 2020 | 11:08
2 коментара
Общество

Министър-председателят Бойко Борисов смени снимката на профила си в социалната мрежа Фейсбук тази сутрин. Премиерът добави и следния многозначителен текст: „Време за промяна!“

Борисов рядко сменя заглавния фотос на профила си, въпреки че е доста активен в мрежата. Каква е причината за настоящата промяна, както и за придружаващото послание, не е ясно.


Днес Министерски съвет ще проведе онлайн, а министрите ще проведат своето редовно заседание чрез видеоконферентна връзка.

Очаква се министрите да решат и за допълнителни разходи по бюджета на Министерството на външните работи за 2020 г., както и за изменение и допълнение на решение на Министерския съвет от 2007 г. за утвърждаване на списък на общинските пътища. Ще бъде приет и доклад за касовото изпълнение на консолидираната фискална програма за първото полугодие на 2020 г. Кабинетът ще одобри и допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2020 г. за финансово осигуряване на дейности по национални програми за развитие на образованието.

 

 

Добавени коментари

Поебльото публикува:
10 Септември 2020 | 12:19
Ще му увре овчата дърта крадлива тиква, ама дълго време трябва. Може би трябва да я сложат в тенджера под налягане!
Протестър: публикува:
09 Септември 2020 | 11:48
Браво бе! Ами и ние от кога това ти казваме - ОСТАВКА! МАХАЙ СЕ! Ето,че си прозрял-за да има промяна - МАХАЙ СЕ по-скоро! Най-после Тиквата от Банкя узря!Късайте я от корена!

Добавете Вашия коментар

TOP