Борисов в Петрич: Продължавайте да строите. Рецесия така се бори - с нови заводи

17 Септември 2019 | 14:36
4 коментара
Политика

Продължавайте да строите. Рецесия така се бори - с нови заводи, с нова работна ръка и, естествено, високи заплати. Поздравление". Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на нов завод в Петрич.

С него е и министърът на финансите Владислав Горанов. "Дошли сте по "Струма", видели сте доста багери и машини, които строят по пътя. Много скоро разстоянието между Петрич и София ще се взима за много кратко. Сега е лесно, но преди години до Петрич се стигаше трудно, беше близо до Гърция, до капитализма. Искам да кажа на тези, които се тревожат - ние с Горанов се тревожим от една година за рецесията, в която света влиза", заяви Борисов. "Виждате, че Тръмп отваря резерва, за да не влезе света в криза. На фона на тази прекрасна планина, с финансовия министър вчера в Пещера открихме друг завод, пак със същата прекрасна гледка", добави Борисов. "Сигурно на медиите им е много трудно всеки ден да показват откриването на нови заводи. 5 завод на АББ с толкова много работни места.Много е трудно да кажеш, че има провал. Направо звучи смешно", коментира той.

Добавени коментари

Гражданин публикува:
18 Септември 2019 | 17:31
Скоро всеки българин ще си има по един завод, а кой ще работи в тях?
Пешо публикува:
17 Септември 2019 | 17:00
Главанак!
АЗИС публикува:
17 Септември 2019 | 16:12
Нов завод имаме вече, а попита ли ги какви пари ще плащат на народа, кур сплескан ??
Иво публикува:
17 Септември 2019 | 15:54
Гениално изказване. Само, че ще отнеме доста време даже и на гръцките философи да разкодират дълбоко, дълбоко скрития смисъл на нашия "гений", с който всички се гордеем. Браво. Нямам думи.......

Добавете Вашия коментар

TOP