Борисов скърши политическите мераци на Слави: Поне 30 ще го издънят!

18 Септември 2017 | 08:40
1 коментара
Политика

Това с кадрите отвън сме го слушали, вече пети път. Ние доста хора докарахме отвън. Пожелавам му успех на Слави Трифонов. Демокрацията е това.  С тези думи министър-председателят Бойко Борисов коментира заявките на шоумена за нов политически проект.

„Имаш 100 дни спокойствие и след това започваш да консумираш и то с пълна сила проблемите. Ако му е успешна партията... Ние имаме над 1300 общински съветници, около 100-ина кмета, областни управители, министри и зам.-министрти... Това са 3-4 000 човека. Ще му дам един химикал да изброи трима и да се подпише под тях, че няма да го издънят. Със сигурност ще го издънят поне 30”, подчерта той пред bTV.

  Премиерът коментира и нестихващото недоволство в редиците на МВР. „Естествено, че искам да им се вдигат заплатите. В същото време трябват военни кораби, изтребители, техника. Вдигаме пенсиите, учителските заплати.  

И аз съм бил с мушами и гумени ботуши и изгаряхме и се мажехме с дефламол. За това, че не им бяха купувани облекла, дадохме над 30 млн. лв. Вместо да се правят проекти за 80 мегавата за 1 млрд., да са направили нови полицейски управления през годините”, заяви Борисов. „1 000 души имаме новоназначени полицаи по селските райони, както обещахме”, добави министър-председателят.

    „За няколко години успяхме да я възстановим една изцяло компрометирана сграда и сега прокурорите от СГС, от Софийска градска прокуратура ще получат поредната красива сграда, за да могат да работят в условия, в каквито заслужават. И това струва десетки милиони. Направиха се много пожарни, полицейски управления”, посочи Борисов.
БЛИЦ

Добавени коментари

мьджто публикува:
18 Септември 2017 | 22:29
Бойко да каже колко в първия мъндал го издъниха, колко във втория и т.н. В случай е не питай старило а патило.

Добавете Вашия коментар

TOP