Борисов разкри как са подготвили „свалянето на главата” на шефа на ДАИ

31 Март 2016 | 19:20
0 коментара
Общество
Борисов разкри как са подготвили  свалянето на главата” на шефа на ДАИ

Ние всички си научихме грешките. Няма нито една квалификация, дадена по време на арести. Дори и от лошия опит има полза. И колегите внимават в изказа си. Това заяви пред „Още от деня” по БНТ премиерът Бойко Борисов.Той коментира ареста на шефа на ДАИ и висши чиновници от автомобилната администрация: „Около 700 до 1000 отгледани деца загиват всяка година по пътищата. И тези, които арестуваме в момента, са тези, които с безобразията си – над 800 000 лева укрили по тайници, са също виновни. Това няма да е първата и единствената операция по рода си”.

„Искам да попитам – при предишното правителство колко директори на Европол дойдоха в България? Нито един. В момента, в който дойде наше правителство, всичките идват. Защото подобни операции се подготвят месеци наред. Благодаря и на прокурорите, които участват, благодаря на колегите от ДАТО и ДАНС. Ние оборудвахме стаите, където е ставала самата далавера”, заяви Борисов.

Той упрекна медиите, че когато има положителни новини от работата на правителството, те мълчат. Когато има упреци, те са „на първа линия”. „Всяка сряда се събираме със службите, с главния прокурор. Това, което се готви с усилия, с месеци наред, ще даде резултат. Те са много прибрани, но в същото време действат изключително професионално”. /БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP