Борисов: Президентът ме следи с дрон, лично го управлява!

17 Юни 2020 | 17:58
0 коментара
Общество

Понеже президентът мина границите, ще ви кажа, че президентът ме следи с дрон. Вдига дрон и идва до моята тереса. Лично той го управлява. Като кажа на охраната, че ще го сваля, той си го прибира. Това заяви на извънреден брифинг премиерът Бойко Борисов.

"Единственото, което ме информираха НСО, е, че от Китай са му подарили дрон и с него ме следи. Може и взрив да ми пусне така", каза още той.

"Вече се страхувам за сигурността си. Аз имам много врагове от времето ми на главен секретар. Вкарам съм най-големите наркобарони зад решеките за 10-15 години", коментира още премиерът Борисов от централата на ГЕРБ.

Премиерът Бойко Борисов се зарече, че никой няма да го спре да приключи преговорите на влизането на България в чакалнята на Еврозоната.

Според него атаките срещу него в последните седмици са именно заради това, защото ако сме в банковия съюз „никой няма да изнася куфарчета навън“.

Целта еда ни смачкат психически, а след това ще ни положат и физически. Да, притеснен съм, защото когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи сега и как ще спя. Човек има своето лично пространство, как така ще ме снимат, докато спя“, скочи той, след като се появиха негова снимка от спалнята му.

"Имам си пистолет и не се разделям с него. Но не го държа до главата си, докато спя. От днес обаче ще започна да спя с пистолета до главата си", сподели премиерът. И допълни: "Аз, като всеки нормален човек, имам живот, не съм стерилен".

„Извадихме България от една орбита и я пратимхе директно с новите самолети в истинската евоатлантическа общност и от тогава се роди омразата към нас - много якра и много силна“, отсече той.

Очаквайте подробности!

Добавете Вашия коментар

TOP