Борисов: Омаскариха ме с компромат! Яд ме е, като пишат глупости, но няма да ме спрат (ВИДЕО)

24 Февруари 2020 | 07:39
2 коментара
Политика

“Яд ме е като пишат глупости, но няма да ме спрат. Омаскариха ме с компромат, видя се, че нямам къща в Барселона“. Това коментира премиерът Бойко Борисов във връзка с публикацията на каталунския в. "Ел Периодико", според която министър-председателят има къща в Барселона, а срещу него се води разследване за пране на пари.

Премиерът днес подкара джипа си, за да провери строителните дейности на автомагистрала “Европа” от София към Калотина.

Докато инспектираше строителството на пътя, премиерът заговори един от строителите, за когото впоследствие се разбра, че е от Банкя, а в миналото е участвал в строителството на язовири в Сирия.

"Сигурно от 30 години не сме се виждали. Сега някой може да излезе и да каже, че с Иван сме направили частен язовир в Сирия. Познавам ли го - познавам го, от Банкя ли е - от Банкя е", каза още той.

 

„Ванка, не мога да те позная“, каза му Борисов и си припомни как с кака си е живял в една стая, в друга са били майка му и татко му , а в третата баба му.

„Помня, помня", отговори му Ванката и разказа как майка му го е учила в трето и четвърто отделение, помагал е на баба му.

"Като кажат къщата на Борисов в Барселона и край - омаскариха ме. В учебника за компромати така пише - познаваш ли този от Банкя, познаваш, а този познаваш ли, познаваш и ето, значи си виновен", коментира министър-председателят.

 

Борисов отбеляза, че България трябва да влезе в чакалнята на еврозоната ERM 2, което ще повиши и кредитните рейтинги.

„Ако поради някаква причина не се случи заради натиска вътре, който ни се оказва от ретроградните сили, това ще се счита слабост“, каза премиерът.Епицентър

 

 

Добавени коментари

Въпрос публикува:
24 Февруари 2020 | 17:46
Маже ли да бъде омаскарена една маскара??? Маскара, по-маскара, най-маскара?! Не върви.Маскарата си е маскара!
Горкият! публикува:
24 Февруари 2020 | 15:23
Отново жертва.Ами как да ти вярваме бре? Като два пъти едно и също не казваш? Сутрин едно-вечерта друго. А сега си е намерил "кошаревски свидетели",които да казват,че имотите са техни,а не на Тиквата от Банкя.Но "шило в торба не стои",то все ще надникне от някъде.Прост си,ама не чак толкова,та да излезе твоето иманце най-отпред.Знаем - твоето име няма да се види никъде!

Добавете Вашия коментар

TOP