Борисов: Листата на БСП е „шпионин-Държавна сигурност“

14 април 2019 | 15:26
2 коментара
Борисов: Листата на БСП е „шпионин-Държавна сигурност“

"Нашите опоненти искат да ни вкарват само в компроматна игра. БСП имат само един човек в листата, който може би разбира нещо от европейска работа - г-жа Деница Златева. Оттам нататък е "шпионин-Държавна сигурност, шпионин–Държавна сигурност".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето политическата платформа на ГЕРБ и СДС за предстоящите европейски избори на 26 май, цитиран от NOVA. 

Кохезионната политика, миграцията и отбраната са сред приоритетите на платформата на ГЕРБ и СДС

"Тези избори стават важни не заради властта, или колко хора ще вкараме в ЕП, а стават важни, защото действително много троянски коне ще влязат в ЕП", каза още Борисов. 

Той коментира и решението на ръководството на БСП Сергей Станишев да не бъде в листата за европейските избори. "Нашите опоненти вече нямат нищо общо с европейските социалисти. Това ще бъде тълкуванието навън. И когато той отива да представя европейски социалисти за висши постове всеки може да каже: "Абе, ти в България не беше сложен в листата, а идваш тук да помагаш", каза Борисов.

Станишев вън от листата на БСП за европейските избори

"Бях сигурен, че Иво Христов ще е в листата, защото гледах как се гледат с Нинова онзи ден и как правят КСНС само с цел да се говори нещо по темата", каза още той по повод на включването в листата на БСП на съветника на президент.

"По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс по нито една тема никой да ви надбори или да излезе по-добре подготвен. Затова съм сигурен, че ще започват и ще свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние "шамарите" си ги изядохме. Нашите уроци си ги научихме. Всички са наясно на какво най-много реагират хората и, че това не трябва да го допускаме", коментира Борисов.


срам публикува:
15 април 2019 | 14:55
Срамувам се от изказа на премиера! Сякаш слушам махленска КЛЮКАРКА в селски магазин, кой как се гледал!Крайно време е да се измете тази посредственост! Нека си ги клюкари в Банкя!
Чуй бе,боклук! публикува:
15 април 2019 | 12:51
Защо ми триеш коментарите,бе неграмотник? За да угодиш на гербаджии и бесепари ли? И въобще има ли разлика между двете? Кои през 1973 година създадоха Законът за собствеността на гражданите? Кои сега измислиха Законът за "второ жилище"? И смееш да отречеш,че не са едни и същи? Едните са "шпионин"-ДС-"шпионин"-ДС...,а другите? -Бивш комунист-айдук-бевш комунист-айдук-и някой друг...!

Добавете Вашия коментар!