Борисов инспектира училища в Разлог

16 Януари 2021 | 11:02
3 коментара
Общество

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на обиколка в страната през уикенда. В събота заедно с министърът на образованието Красимир Вълчев той посети училища в Разлог, съобщава NOVA.

От ръководството на една от гимназиите в града увериха премиера, че сградата е санирана. Те представиха и пансион, в който децата, които нямат възможно да пътуват, могат да отседнат. Борисов от своя страна подчерта, че се инвестира в образование, а бизнесът инвестира в обучението на ученици в специални паралелки.

„Има тарикати, които си мислят, че лъжат държавата. А те лъжат себе си, защото ще се разболеят. Мерките в държавата обаче дават резултат”, така премиерът коментира случаят с парти в ресторант в Пловдив.

Борисов подчерта, че мерките в страната са по-либерални спрямо тези в Европа. За пример той даде Белгия и Франция, където е въведен вечерен час, както и Гърция, където мерките бяха затегнати.

Добавени коментари

Разлог публикува:
17 Януари 2021 | 07:35
Обърнал е кмето внимание не ние
razlogenin публикува:
17 Януари 2021 | 07:28
Да, 240 има ученици в тракторното по документи.ега си и майтапо.баре.се усвоиа едни добри средства благодарение на предния дългогодишен директор който с кмето че ка си са тиа си.
ллоплл публикува:
16 Януари 2021 | 18:27
мутра за министър председател ,срам за разложенето ,които са обърнали внимание на мутрата

Добавете Вашия коментар

TOP