Борисов гласи арест на Цветанов заради партийния проект. Бившият втори в ГЕРБ събира недоволните от лидера

28 Януари 2020 | 22:09
0 коментара
Политика

“Цветан Цветанов прави партия през март, кметът на Враца Калин Каменов ще бъде председател”, беше топклюка в партийните централи преди Коледа – от “Позитано”20 до офисите на “градската десница”.

Междувременно Бойко Борисов изпратил послание до сочените като основни фигури в “партията на Цветанов” – “Почвам ви начаса, никаква партия с Цветанов!”.

Борисов готви атака срещу Цветанов, която ще стартира в началото на март и може да доведе до арестуването му, спецекип е събрал компромати срещу бившия втори в ГЕРБ, заяви източник от ръководството на партията.

Бойко Борисов се върна като триумфатор от Истанбул след пускането на “Турски поток”. Стартира и Стартегическия диалог със САЩ, няма санкции. Премиерът разполага с неограничен медиен ресурс в момента за атака срещу Цветан Цветанов. Каква Цветанова партия?!

Партията “Цветанов” е проамерикански проект, но не зависи от администрацията във Вашингтон. Лобито на Цветанов е както сред демократите, така и сред републиканците, както в ЦРУ, така и в “Сикрет сървиз”.

Обаче след срещата с Тръмп и снимките пред камината в Белия дом Борисов му иззе инициативата по американската писта. Затова Цветанов вече търси европейска подкрепа за проекта си и готви посещение в Бавария.

В същото време прави среща след среща с недоволни от Бойко Борисов бивши кметове и областни координатори на ГЕРБ.

Въпреки това според източници от най-близкото обкръжение на лидера на ГЕРБ партията на Цветанов ще се окаже менте като президентската.

източник: проватон

bgsniper.com

Добавете Вашия коментар

TOP