Борисов: Ако РБ предизвикат катаклизъм и излязат от управлението сега, отиваме на избори две в едно!

13 Декември 2015 | 06:52
0 коментара
Политика
Борисов: Ако РБ предизвикат катаклизъм и излязат от управлението сега, отиваме на избори две в едно!

Надявам се да размислят, да разберат, че могат да причинят тежък катаклизъм, ако не - ще отидем на избори две в едно. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването "Годината" по „Дарик радио”. Премиерът коментира последните действия на Реформаторския блок.  

„Ако някой си мисли, че по някакъв начин ще ме привърже с ДПС или с БСП или с който и да било друг – много се лъже. Ще ги изчакам, ще видя какво ще кажат – за нас има един верен вариант и този вариант е след шест –седем месеца са президентските избори. Аз съм се клел пред РБ, че няма да се кандидатирам и четири години ще пазя стабилността на страната. Ако те разклатят и излязат от управлението сега, да правим зимата – предсрочни избори, след още няколко месеца президентски избори – това е безумие. Като се има предвид, че действащият президент, който трябва да прави президентските избори, също е в края на мандата си, това би било тежък катаклизъм за страната. Ще зарежем стабилността, ще изкараме до президентските избори и ще отидем на избори две в едно”, заяви премиерът Бойко Борисов.

„Миналата неделя ние се видяхме с г-н Кънев, той сподели с мен какви са му намеренията. Не му се сърдя, защото в личен план, това е може би неговата най-добра защита, но и желание да бъде фактор в политиката, така че оставам с най-добри чувства с него. Надявам се да размислят, надявам се да разберат, че могат да причинят много тежък катаклизъм в държавата”, каза още министър-председателят Бойко Борисов.

Добавете Вашия коментар

TOP