Борис Кондев се върна официално в тима на "Пирин“ Разлог

27 Февруари 2021 | 12:39
0 коментара
Спорт

"Пирин“ (Рз) започва с домакинство своето участие в пролетния полусезон, след като предишният му мач с „Рилски спортист“ бе отложен за втори път и не се игра в сряда, заради проблеми с почистването на стадиона в Самоков.

В този двубой тимът, воден от наставника Христо Джоджов, излиза за първи път от много години насам без чужденец в състава си, след като Максим Агноли си тръгна през зимната пауза. В същото време бяха картотекирани три нови попълнения, които са включени в групата за днешния мач с „Чавдар“ (Етр). Първият от тях е собственият юноша Боян Георгиев, който се завърна от „Планинец“ (Годлево), а другите са Александър Бакалов от „Банско“ и Иван Иванов от „Перун“. На линия е и неостаряващият Борис Кондев. Единственият, който със сигурност пропуска срещата, е контузеният Георги Фикийн, на когото е нужна поне още седмица, за да се възстанови. Интересно е кой ще замени един от стълбовете в защитата Марио Димитров. Той потегли към съседите от „Банско“ малко преди старта на пролетния дял. Най-логичен кандидат е опитният Димитър Мавродиев, използван най-често в отбраната в заключителните мачове през зимната подготовка.

„Първият ни мач никак няма да е лесен, както ще бъдат и всички следващи. Няма нужда да говорим за класата на „Чавдар“ (Етрополе), който е отбор, способен да изненада неприятно всеки. Вярвам, че с максимална концентрация и тактическа дисциплина, ще излезем крайни победители и ще спечелим важни 3 точки, за да зарадваме ръководството на клуба и нашите привърженици. Жалко е, че феновете ни няма да бъдат на трибуните заради мерките срещу Ковид-19, но ние усещаме винаги тяхната подкрепа“, коментира Хр. Джоджов.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP