Бон апети: Благоевградчанин едва не загуби ума и дума, купи за вечеря пиле на грил със...Винкел в него

08 Октомври 2019 | 17:35
0 коментара
Общество

Благоевградчанин едва не получи инфаркт, след като си купи за вечеря пиле на грил със…. винкел в него, видя Pirinsko.com

Мъжът едва не загубил ума и дума при вида му, но бързо се свестил от шока, и дори успял да снима вечерята си.

Затова сигнализира потресен в социалната мрежа Владимир Филков, който колоритно описа ситуацията така:

„Тази вечер си купих едно пиле на грил от БГ Маркет в Еленово. Да, точно този БГ Маркет с постоянната табела "Търсим персонал". Не знам защо след като от 2 години няма ефект не я направят голяма и светеща табела та да се вижда по-добре. Та прибирам се в къщи слагам пилето в микровълновата и О, чудеса.

Искри започват да прескачат около пилето. Решавам,че идва края на света или поне на микровълновата, а ако не то ЧЕЗ са измислили много гъзарски начин да ме подсетят за неплатената сметка за ток. Докато се осъзная малкия вече е грабнал пожарогасител в готовност да съсипе вечерята. Микровълновата спира, искрите също. Изваждам внимателно пилето от фурната и го слагам на масата. Слагам и ръкавици за моя лична безопасност, така ме научиха едни деца от БЧК преди няколко дни. Огледа показва, че или е робот или някои от бившите ми колеги от специалност "Биомеханика, биомедицина и роботика" се е учил да го протезира. Сина каза, че е от Перник с тоя винкел в гъ_а. Междувременно отварям и един чипс явно няма да се вечеря пиле на грил. Манипулацията започва. Отпивам и 50 грама ракийка за успокоение. Хващам пострадалия с две ръце и го разтърсвам с думите Добре ли сте? Трябва ли ви помощ? . Пак научено от децата от Младежкия Червен кръст в събота на площад Македония. Няма реакция почвам да изтеглям чуждото тяло от жертвата /знам, че чуждо тяло не се вади от пострадал, но това е само ако има шанс да оживее, сега няма/ Оказва се странен шиш или острие от харпун не знам.

НО, ако някой си е изгубил това нещо да ми пише да му го върна”, шеговито заключи в публикацията си Владимир Филков.

Добавете Вашия коментар

TOP