Бомба в Pirinsko.cоm! Петричани искат арест на кмета Димитър Бръчков

22 Юли 2019 | 18:12
4 коментара
Общество

В писмо до Министър Председателя и лидер  ПП ГЕРБ Бойко Борисов и до Специализирана прокуратура на Р.България група граждани искат незабавни мерки  „арест” и повдигане на обвинения на петричкия кмет Димитър Бръчков.

"Не членуваме в партии, не сме политици с амбиции, нямаме користни цели или други мотиви целящи неоснователно оклеветяване, а пишем до Вас, като обикновенни граждани!” - Казват група петричани, подписали се в сигнала и сочят, че за 4-ри години сигналите до правораздавателните институции за нарушения и злоупотреби от страна на сегашния кмет Бръчков, са по-многобройни от тези за предишния кмет с 16 години стаж.

„Много са и констатираните, много са и тези, на които станахме свидетели и чрез национални медии през последните месеци ( обществени поръчки за „ремонт на ремонтиран покрив”, за „реконструкция на несъществуваща сграда” и др.), но до момента няма категорична реакция от никоя институция, показваща решителност и воля да се спрат закононарушенията в общината ни и те продължават с пълна сила!

Сочи се, че има и образувани над 5 досъдебни производства и сред обществото се пораждат съмнения за „чадър” на кмета на Петрич.

Жителите на общината питат има ли политически чадър над кмета от ГЕРБ? Ако няма, защо е това явно бездействие от страна на институциите при установените вече многобройни престъпления ощетяващи жителите?

Докога ще се всява страх от политическата мафия в петричка община и злоупотребява с положение и власт?

 

Добавени коментари

ДФК публикува:
23 Юли 2019 | 14:00
ние, инспекторите от ДФК като правим проверка по ДОКУМЕНТИ всичко е наред....така гражданите да бъдат спокойни ....кражбите са напълно законни....ама да се разберем ние затова дойдохме и даже ще спечелим и изборите...ту.@ата ни показа как се подменят бюлетини и даже тренирахме на тези избори.
гражданин публикува:
23 Юли 2019 | 08:22
Евала на гражданите на Петрич!А ние в Джумаята ревем и не правим нищо с/у нашия Заря
Рано е публикува:
22 Юли 2019 | 22:33
Споко,това Ще е показен Арест.
Джо публикува:
22 Юли 2019 | 21:15
Тоя ке мине и санданската мафия по айдоклук

Добавете Вашия коментар

TOP