Бомба! Пари и незаконен пистолет открити в кабинета на шефа на КАТ Д. Стоицов

22 Май 2018 | 17:59
7 коментара
Криминално

Няколко хиляди лева и незаконен пистолет са открити в служебния кабинет на шефа на КАТ – Благоевград Данаил Стоицов, съобщи току що на брифинг директорът на Национална следствена служба Борислав Сарафов.

До момента са претърсени 6 автомобила, 13 служебни помещения и офиси на КАТ и лични домове, и са разпитани 15 свидетели във връзка със схемата „Бързи номера“, за която съобщихме по-рано днес. 

Иззети са многобройни веществени доказателства като пари, незаконно притежаван боен пистолет, боеприпаси към него, мобилни телефони и компютри, това съобщи директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

В рамките на днешния ден са извършени претърсвания на служебните кабинети в цялата сграда на КАТ, жилища и шест автомобила. Задържани са няколко лица, но тъй като не са им повдигнати обвинения все още, имена не бяха споменати.

Предстои  да се прецизира какви обвинения ще бъдат повдигнати, но най-общо казано става въпрос за сигнал за корупционни практики, престъпления по служба, който е подаден преди няколко месеца и възложен от Окръжна прокуратура – Благоевград за разследване на Национална следствена служба, допълни Сарафов.

Днешната акция бе извършена изцяло от следователи на НСлС, служители на Вътрешна сигурност под надзора на наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура.

Добавени коментари

Кенеди публикува:
22 Май 2018 | 22:49
Аз и съпругата ми трябва да се предадем на властите доброволно,защото и нас не чака същото чудо.Аз тача здравната каса,Роси точи друго и живота си тече перфектно.....
Куче влачи рейс публикува:
22 Май 2018 | 22:13
Тъпаци нарочно сложихме Стоицов в чувала за да не говорим за Камбата
ченге публикува:
22 Май 2018 | 22:09
Абе тая Слава Димитpова ще дойде много палава маcтия. Вчера я гледам пo cтълбите как cи лафи c един eт бившите любовници и чак ще cе подмокреше от кеф - то не бяxа ycмивки и свалки, то не беше чyдо.Тоя глупак мъжо и всеки ден я чака след работа, ама така и не разбира , че през деня тая обърсва праха от бюрата на доста началници.Гледам го , че от няколко дни я чака след работа - жалка картинка.Дали въобще му минава през кратуната какви ги върши женицата му през работно време! Тая надмина по разврат и Жуховица и Калпичкина, ебахти чудото!
boiko публикува:
22 Май 2018 | 21:23
e ta kak Kato ebe na boiko Jena my
Цацаров публикува:
22 Май 2018 | 20:38
Сега е ред на тази медуза Бойко и сина му това кюфте Сашко дето на вързано куче хляб не може да даде.Тия измамници живеят много години на гърба на всички ни ние ги създадохме тези тумори на обществото.
Armi публикува:
22 Май 2018 | 19:42
Brindo zashto triesh komentarite za kiosev be guzolizec toi e shefa na opegeto toi dirirjira vs i zatova e v otpuska predupreden e za akciqta
Слава Димитрова - счетоводната сливка публикува:
22 Май 2018 | 19:07
Аз съм бивша любовница на Данито!От там му излезе и прякора - Секса! Сега с много кекс с правилните хора пак ще се издига и ще стана главна счетоводителка! Никой не може да ме спре - нито вие ,които ми завиждате, нито мъжа ми, по-известен като малкото гномче!

Добавете Вашия коментар

TOP