Болничен лист отложи делото на кмета д-р Атанас Камбитов срещу фирма “Старт -2015”

15 Юли 2019 | 17:46
7 коментара
Общество

Болничен лист отложи делото на кмета Ат. Камбитов срещу фирма “Старт -2015” ЕООД, за обявяване за нищожно вписването му, като управител на същата фирма.

Причината е, че сегашната управителка на фирмата Румяна Шекерлийска представила болничен. Окръжният съдия Николай Грънчаров изчака 10 минути, в които не се яви нито една от двете страни, нито пък техен адвокат.

Отбелязано беше, че кметът Камбитов е поискал да получи съдебно удостоверение пред Търговския регистър, за да се снабди с нужните документи във връзка с делото. Отделно от това той настоява да бъдат разпитвани свидетели, с които да подкрепи доказателствата си.

Съдията счете, че ход на делото не може да бъде даден и го насрочи за 16 септември, за което страните вече са уведомени. Заради това вписване общинската съветничка Злата Ризова поиска предсрочно прекратяване на кметските правомощия на Атанас Камбитов, което бе отхвърлено от ОИК – Благоевград.

Тезата на кмета е, че той не е имал намерения да бъде вписван, като управител на фирмата, такъв е трябвало да бъде брат му Антон Камбитов и става въпрос за техническа грешка.

Добавени коментари

falkon публикува:
16 Юли 2019 | 12:30
Къмбитуууф ти някога като мъж няма да застанеш пред хората бре ей!!!Какви смешни сценки отново разиграваш.Айде събирай си насраните гащи и да те нямаааа!!!
Старогражданин публикува:
16 Юли 2019 | 11:33
Срам,срам,срам! Какъв адвокат трябва да си да защитава Лъжец? А ,Неделчо да вземе да се гръмне!
Шеф публикува:
16 Юли 2019 | 09:24
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НА СНИМКАТА, МАЗЕН НАДУТ ПУЯК ГОТОВ ЗА ПЕЩТА!
??????? публикува:
16 Юли 2019 | 09:21
Не разбирам,как така тех.грешка?Предполагаме,че с/у Тамбурджиева е седнал Ан.Камбитов и по-по грешка са изписани имената на брат му ,но как Антон се разписва с подписа на кмета т.е.брат му??? Колко трябва да си прост,че да се вържеш на тази лъжа,колко трябва да си тъп,че да си затваряш очите пред такова нарушение,колко трябва да си нагъл или повярвал в себе си та да защитаваш такава очевадна гнусотия???????
да повърнеш е малко публикува:
16 Юли 2019 | 09:12
прави рожден ден третата му жена шопова пуска на медиите колко сме известни и антикорупционния фонд пуска сигнал в кпконпи и какво става неделчо послушва 4етвъртата от харема антония защото тя е много наясно с нещата и заедно с адвокат пешев оправят документите на неделчо да придобие едни 80 хилки и пуснал декларация в кпконпи и днес когато става напечено казваме техническа грешка е как така е сега къде е етичната комисия на Борисов или всичко е фарс
GERB публикува:
15 Юли 2019 | 22:45
eri4nata komosiq na boko
а декларацията в КПКОНПИ публикува:
15 Юли 2019 | 18:24
Каква техническа грешка бре а декларацията дето е подал атанас камбитов в комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. И там ли е техническа грешка.

Добавете Вашия коментар

TOP