Божо Димитров с ново култово изказване за "пиклата без цици" Мария Захарова! Историкът хвърли бомба: Арестуваха ме за...

13 Ноември 2017 | 22:47
0 коментара
Любопитно

Случилото се в Босилеград не е сензация. Подобни неща са ставали не само там, но и във всички КПП-та в Македония, Сърбия и други. Просто сега обръщаме по-голямо внимание, докато в миналото преглъщахме такива действия, сподели бившият директор на Националния исторически музей Божидар Димитров, цитиран от "БГ он еър".

"Аз лично съм бил задържан за много по-дълго време, отколкото българските лекари сега", коментира той. Димитров разказа, че той е бил задържан с микробус, пълен с книги, които са били смятани са подривен материал.

Бившият шеф на НИМ отново коментира и говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, която преди седмица заяви, че Червената армия е спасила българските евреи.

"Говорителката е микрофон, тя чете нещо, което други са написали и са изработили. И не е хубаво говорителите да си прибавят свои неща", настоя Димитров.

"Какво да кажеш на това момиче, освен че е плоска като дъска. 30% от мъжете обичат точно такива жени - за всеки влак има пътници, и за такива като нея", продължи Божидар Димитров с коментарите за Мария Захарова.

Той за пореден път настоя, че Червената армия не е спасила българските евреи. "Червената армия е свършила много полезни неща за Европа, човечеството и нас, но не е спасявала евреите. Нашите интереси са да си браним постиженията, когато посегнат към тях. И се радвам, че напоследък го правим", заключи Димитров. БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP