Бойко Борисов: Удариха ни лошо. Заслужено си понесохме шамара, но по-добри от нас няма

31 Март 2019 | 19:16
1 коментара
Политика

Удариха ни лошо. Заслужено си понесохме шамара, но по-добри от нас няма. Това каза премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ по време на представянето на кандидатите на ГЕРБ и СДС за евровота.

 

Той няколко пъти употреби фразата "лошо ни удариха", като по всяка вероятност имаше предвид разкритията за апартаментите във властта.

 

И допълни: Сега зависи дали сме си сложили голяма обеца на ухото, но аз нямам съмнения, че тази листа е по-добро от всяка друга - от успели, млади, знаещи хора. 

 

„Не искам да сте кучки, или там какво беше модерно да си в предизборната кампания – с това се хвалят нашите опоненти, докъде е докараха. Искам да сме си ние – добронамерени, градящи”.  

 

Това каза Борисов на кандидатите на партията за Европейския парламент и допълни: Забранявам ви да се вкарвате в говоренето на омразата!

 

"Чета: Съюз на демократичните граждани за европейско развитие на България в Европейската народна партия. Колко естествено си звучи. 

 

"Изборите, за ЕП винаги са минавали под мотото че Брюксел е далеч от България и избираме едни скъпо платени чиновници, които не са важни, но за пакета мобилност месеци наред работа, чартъри, камиони шофьори, депутати, протести митинги, и накрая двама излъчени от България не отиват на гласуването трима но с два гласа тази сага не приключи в полза на България- българи отрязаха главата на транспортните фирми и сега чудеса правим за да отложим това във времето", заяви още той.


"Важно ли е - два гласа не достигнаха и после резултатът какъв е - пет години е бил там, а сега слагат друг водач на листата, за нашите опоненти в ляво не искам да говоря не са ми интересни.Нагледал съм се - боксьори, борци, клипове, кризи в боклука ходеха да чистят с Вълка нощно време... По ме е яд за тези които са в дясно и цялата им кампания ще е против нас, те не се бият с БСП, една дума не казват там, те нямат за задача да изправят депутати, да се борят срещу нас, а да върнат на власт БСП и ДПС", посочи лидерът на ГЕРБ.

 

"Защо техните избиратели не си задават въпроса какво ще стане като свалят ГЕРБ и СДС, какво ще правят в тяхната кампания си е тяхна работа. Лошо е, когато ни хващат в грешки. За хората от БСП апартаментите и ниските цени не са проблем. От 9 септември до днес живеят в резиденции. Прибраха всичко на хората и не могат да почувстват какво се е случило и как се случа. Лошо ни удариха и това зависи дали сме си сложили голяма обеца на ухото. Аз нямам съмнение, че тази листа е по-добра от всяка една и, гледайки я, се виждат красиви, млади и можещи хора. Речта на Томислав ме впечатли, защото не съм го виждал да говори партийно", отбеляза Бойко Борисов.

 

"Забранявам ви да се вкарвате в говоренето на омразата, много са лесни, видими са, хората го знаят, ние трябва да говорим на хората, че дори когато грешим си, понасяме наказанията и си взимаме забележка и повече не го допускаме. Защото който не работи, не греши. Затова внимателно, с чувство за вина, за гордост от свършената работа по всяка една тема като им гледам водачите на листитe и хората единствено Станишев, никой друг няма компетентност кой ще излезе са се бори с нашите евродепутати", заяви Борисов, цитиран от ПИК.

 

"Аз съм оптимист за Европа, познавам националистическите движения, те са популисти, но като дойде време за еврофондове всички искат да са в Европа, а тези които си тръгнаха в Лондон, виждаме, че не може да се коментира и на глас. Там ще берем горчивите плодове, защото отдавна казах, че ще има тежък Брекзит с последствия и върху Европа, и Великобритания. Защото като свършат парите започнат и кавгите", пошегува се премиерът.

 

"На Мария Габриел винаги съм казвал Неделчева, но само да напомня че откъдето е жената от там е родата. В случая съм притеснен за австрийците и французите, не искам да сте кучки в предизборната кампания - с което се хвалят нашите опоненти.  Хората виждат какво правим, разширението на Младост, Хемус, Ананиев методиката за медицинските сестри", посочи още Борисов.

 

Не се съмнявам, че нашата листа е по-добра от всяка друга - от успели, млади и можещи хора“, допълни той.

„Забранявам ви да се вкарвате в говоренето с омраза. Бъдете внимателни, бъдете горди със свършената работа“, обърна се Борисов към ГЕРБ и еврокандидатите на партията.

 

„Освен Станишев, от листата на БСП нямат нито един с компетенции. Не могат да се сравняват с нашите кандидати“, категоричен бе Борисов.

„Не искам да сте кучки или както е модерно в опозицията“, обърна се премиерът към Ева Майдел и Мария Габриел.

 

Искам да излезем силни и обединени с явното съзнание, че сме длъжни да не допуснем ретроградните сили. Истински бих помолил българите да гласуват за нас. Не сме идеални, но по-добри все още няма", заяви Бойко Борисов.Епицентър

Добавени коментари

"Заслужено си понесохме шамара" публикува:
31 Март 2019 | 20:25
Кой "си понася ЗАСЛУЖЕНО ШАМАРА" бе,глупак? Ами ,който си го е заслужил! Ето,че си призна колко сте добри! Всички други за вас са боклуци.Ама верно,че не скочат та да ви изметат зад телената ограда на циганина Валери Симеонов.

Добавете Вашия коментар

TOP