Бодуров: Ще започна тренировки с Пирин

15 Януари 2020 | 19:47
0 коментара
Спорт

Бившият футболист на ЦСКА-София и роден национал Николай Бодуров заяви в и интервю за  Sportal.bg, че от Левски не са го търсили. 

"Няма смисъл да коментирам спекулации. От Левски не са ми звъняли. Това излезе от медиите. В световната практика има много футболисти, които са отишли от един противников отбор в друг, но нашият манталитет е по-различен. Ние сме по-темпераментни. От ЦСКА 1948, честно казано, имаше интерес. Те го показаха. Това беше един от малкото отбори в България, който наистина показа желание. Аз уважавам всички отбори в България. Всеки си гледа интересите.Хора близо до националния отбор ми звъняха, за да знаят дали имам отбор. Значи аз съм в плановете на националния тим. Все пак аз съм се борил много, за да стигнем до тези баражи. Противниците са отбори, които могат да бъдат победени. Не са някакви световни сили, а и срещите са в България. Основната ми мисъл е за националния отбор. Искам да си намеря клуб, който да ми даде шанса да играя в националния отбор. Трябва някой да ми звънне и да се разберем. С всеки отбор мога да се разбера. Някой трябва да ти звънне и да покаже уважение. Едно човешко отношение, нищо повече. В тази държава вече трябва да говорим за човешки отношения, не за уважение... Уважението трудно се намира. С всеки мога да седна на една маса, да пием по кафе и да се разберем. Или си стискаме ръцете, или не.

Сега се надявам да тренирам с Пирин, но аз не съм спирал. Ходя на фитнес. Събираме се на малки вратички и играем само с футболисти. Три месеца са нищо. Аз като се върнах от Фулъм не бях играл седем месеца, даже и повече, преди да отида в ЦСКА и след две седмици подготовка се чувствах много добре физически и играх на едно доста добро ниво.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP