Блъснатата от джипа на общинския съветник в Сандански Евгени Панайотов проговори пред

13 Април 2019 | 09:21
0 коментара
Общество

62-годишната рускиня Светлана Мелникова, която преди 3 дни претърпя тежки операции в санданската болница, след като бе блъсната от джипа на общинския съветник, строителния предприемач Евгени Панайотов, поиска думата в „Струма”.

Ето какво разказа Св. Мелникова от болничното легло, след като претърпя в един ден операции на глезен, подбедрица и рамо:

“Аз съм силна жена и няма да се предам. Това, което преживях, не го пожелавам на никого. Ако Евгени не ни лъжеше през тези години, че ще отстрани проблема с течовете в жилището ни, което закупихме от него, а си свършеше отговорно задълженията, нямаше да се стигне до това положение, в което съм сега.

Купихме два едностайни апартамента от Евгени Панайотов, които съединихме в един. Строителството на единия ни апартамент се оказа толкова лошо, че постоянно има течове на вода по стените. От три години мъжът ми живее постоянно в Сандански в новото жилище, аз идвам периодично за по няколко месеца. От лампата ни капе вода буквално върху телевизора. С това е запознат и Иван, който е технически отговорник на кооперациите. Историята с този проблем е известна на всички там. Евгени ни казва непрекъснато, че много иска да ни помогне, но не знаел причината за проблема. Казах му, че Иван е идвал в апартамента и е установил откъде идва всичко. Но той се подиграва с нас в продължение на тези 3 години, казва ми: “Какво искаш, когато вали дъжд, ти се наводнява, но когато не вали, нямаш проблем”. При положение че техническият отговорник Иван му каза, че знае откъде идва аварията, пак нищо не се прави…

Това е нов дом, за 47 000 евро сме купили двата едностайни апартамента на карабина, и да ни тече от таваните, това не е нормално. Плащахме си по 58 лв. месечна такса за чистачка и пазач, както ни е казано, но от януари месец насам спряхме да му плащаме. Последно се оправдаха с Калинка Шулц, която живее над нашето жилище от няколко месеца. Та тази жена живее едва отскоро над нас, а моят проблем е от 3 години. Ние проверихме въпреки всичко и нейния апартамент, но оттам нямаме теч. Непрекъснато ме прехвърлят и си търсят някакви оправдания, само и само да не ремонтират, но иначе обещават.

Сега реших да напиша писмено в два екземпляра за проблема, за да имам доказателство, а не само приказки. Евгени побесня, след като отидох в СПА центъра в сряда, за да поискам официална среща с него в офиса му в конкретен час и ден. Бях си включила телефона, за да запиша и целия разговор помежду ни за доказателство, като уведомих и него за това. Тогава той се ядоса и ми счупи телефона, като го удари в земята за това, че си търся правата. След това тръгна да излиза навън от СПА центъра, качвайки се в джипа си, за да се отърве отново. Аз обаче отворих неговата врата на колата, казвайки му, че искам официална среща  в офиса му, той я затвори и запали колата. Тогава отворих задната врата, опитвайки се да стигнем до консенсус. Той обаче слезе да ме изблъска, без да се усети, че колата му работи. В този момент джипът тръгна назад и ме помете.

Някои неща ми се губят в паметта от случката, но полицаят ми каза, че на камерите се вижда как лексусът на Евгени ме е блъснал, а аз съм паднала. Но си спомням, че когато паднах, си помислих, че ръката ми е откъсната, това чувство беше ужасно.

Може би това, което ми се случи, е божията воля, за да може най-накрая да се намери възмездие за този човек. Евгени не е бизнесмен, не е джентълмен, той дори не е човек. До този извод стигнах, след като 3 години го молим да отстрани проблема от некачественото строителство в апартамента ни, който купихме от него и е построен от фирмата му.

Във вторник ще отидем със съпруга ми да подадем жалба срещу Евгени Панайотов в полицията, имаме час. Ще си извадя медицинско и ще си търся правата докрай. Записите с видеоразговорите ще ги предоставя където е необходимо от въпросния ден с инцидента.

Най-страшното в момента е, че аз съм цялата раздробена и в железа. Купихме в Сандански апартамента, защото имам остеопороза и за да си помогна на здравето, да се погрижим за нашето спокойствие и здраве със съпруга ми, а пък с тези тежки травми сега се влоших”, заключи Светлана Мелникова, която още е в шок от преживения ужас./struma.bg

Добавете Вашия коментар

TOP