Близо 30 хиляди дойдоха на Банско Балкан фест 2019

09 Септември 2019 | 09:41
7 коментара
Общество

Тази година Банско Балкан фест събра близо 30 хиляди фенове на балканската музика от всички краища на България. Гости от Сърбия, Македония и Гърция дойдоха специално за концертите, които взривиха Югозапада.

Две от най-големите звезди на сръбската музика Свѐтлана Величкович – Цеца, и Саша Матич, зарадваха своите фенове с любими хитове. Българските поп фолк прими Ивана и Преслава представиха на публиката най-доброто от репертоара си. По традиция, фестивалът бе открит с песни от невероятния фолклор на Банско, в изпълнение на фолклорна група „Банскалии” и танцова формация „Бански фукли”, а втората вечер на сцената се качиха „Бански старчета” и танцовата формация „Еуфория”.

Кметът Георги Икономов бе поздравен от Ивана, Преслава и Иван Динев - Устата - водещ на фествала, за това, че Банско е град, пълен със събития, и че точно този фестивал се случва тук, в най-добрия и красив български курорт.
На финала на своето участие, Ивана запя "Моя страна, моя България" и извика на сцената кмета Георги Икономов, за да развеят заедно българско знаме и това взриви публиката. Под аплодисментите на хилядите, Икономов призова всики да обичат България и не скри радостта си от факта, че фестивалът се радва на толкова много фенове.
Кралицата на балканската музика Цеца не излъга очакванията на препълнения от нейни почитатели стадион в Банско и изпълни най-големите си хитове, раздавайки се на сцената.
Красива музика, прекрасни изпълнители – щастлива и многобройна публика - това бе тазгодишното издание на най-големия фестивал за балканска музика в България.

Добавени коментари

СлАЙ публикува:
09 Септември 2019 | 21:56
Няма да мие тоалетни разбира се, дори и златни да са, за това си има специално назначен персонал, тамън две служителки, котио се редуват в палатите на фамилията.
Тя публикува:
09 Септември 2019 | 21:27
Ей, милинките ми палавничета, знаем ви вас, не се червете като комунист след 10 ноември. И какво ако сина на Жоро Икономов прави бизнес? Яд ви е че вие не можете ли? Ами ако е талантливо момчето и има необходимия опит какво, да мие тоалетни ли? Аривидерчи на вас пиленца малки и ще се видим след октомври! Недоволните - казах при арменския поп!
Вил_Хем публикува:
09 Септември 2019 | 21:05
Всъщнност, чух го сино да се хвали, но по скоро се хвалише че той с поставени хора е организирал събитието и го било яд че е трябвало да им плаща.
Ъл публикува:
09 Септември 2019 | 13:33
Тоя шушляк започна с предизборната кампания с некви 200 000 лв от народецо..... Срамота
ванчо публикува:
09 Септември 2019 | 10:54
Сина на кмета се хвали навсякъде, че за двата дни е изкарал 50 хиляди от шатрите с бири и кебапчета. Даже не ги е срам да хвалят
Асен публикува:
09 Септември 2019 | 10:48
Концерта и идеята не са лоши и града се напълни с хора за два дни, но на каква цена? Огромна ВИП зона в която приближените на кмета начело с Даутев на пият отлежало уиски платено от нашите данъци, а сина на кмета да прави шатрите и печели от бирите и кебапчетата! Страшни наглеци!
Иван публикува:
09 Септември 2019 | 10:00
Браво на кмета,ако не ни беше той,нямаше кой да ни похарчи данъците!

Добавете Вашия коментар

TOP