Близнаци навръх Богоявление орисаха годината в Благоевград

10 Януари 2020 | 18:54
0 коментара
Хайлайф

Кристиян и Християн, досущ еднакви, братя Широви са първите близнаци на Благоевград за 2020 година. Те дойдоха на бял свят навръх Богоявление. Изненадали всички, подранили… почти цял месец. И избрали за ден рожден, големия християнски празник Богоявление, съобщава Агенция.бг

Пръв проплакал Кристиян, в 9,06 часа сутринта на Богоявление, две минути по-късно се чуло гласчето и на Християн. Близнаци Широви се родили с асистенцията на д-р Баракова и екип в Болница Пулс в Благоевград.

Близнаци Широви са рожби на Борислав и Ива. И таткото е близнак и знае каква Божия благодат е да имаш брат-близнак, да имаш друго аз, досшущ като теб по душа, сърце и лице. Боби Широв е човек на спорта, от известно време се занимава с търговия. Майката Ива Широва е хубавицата, носител на короната Мис Благоевград.

Бебетата Християн и Кристиян, близнаци‘2020 на Благоевград ще се приберат у дома скоро, все още са под грижите на неонатолози.

Честити да бъдат семейство Широви, здрави и игриви да растат децата в Благоевград – по-чист, по-подреден, с повече възможности и удобства за деца, младежи, пораснали и пенсионери.

Добавете Вашия коментар

TOP