Благотворителна кампания „Да сбъднем Коледа 2020“

18 Ноември 2020 | 13:01
0 коментара
Общество

Сдружение с нестопанска цел „Доброта“ стартира благотворителна кампания „Да сбъднем Коледа 2020“. 

Кампанията ще бъде в полза на всеки, който е изпаднал в затрудено положение и от Сдружение „Доброта“ ще се опитат да направят коледните празници малко по-добри.
"Ние добре разбираме, че всеки може да изпадне в затруднено положение, но и дълбоко вярваме в добротата на хората. Именно поради тази причина между 20 ноември и 20 декември 2020 г. ще набираме дълготрайни хранителни продукти, които ще бъдат направени на пакети и дадени на нуждаещи се семейства от община Благоевград и близките общини." – казват от Сдружението и се обръщат кум хората със следния призив: 

"Молим всеки, който знае за семейство, което е останало без препитание или се нуждае от хранителни продукти, да се свърже с нас чрез Фейсбук страницата ни!"
Пунктът се намира в Благоевград, ул. „Тодор Александров“ 23  и ще работи всеки ден от 20 ноември до 20 декември между 9.00 и 18.00 ч.
Екипът на Сдружение с нестопанска цел „Доброта“ апелира: "Нека докажем, че заедно можем да се справим и да не оставим нито едно семейство без прехрана! Да сбъднем Коледа 2020!"

Нужните хранителни продукти за направата на пакет са: Олио, брашно, ориз, боб, леща, макаронени изделия (макарони, кускус, спагети), доматен сос, консервирани храни, пастьоризирано мляко, мюсли, захарни изделия.

Добавете Вашия коментар

TOP